2777
2789
عنوان

صیغه😹😹😹🐜

| مشاهده متن کامل بحث + 1304 بازدید | 38 پست

تنها بازمانده هواپیمای اوکراینی

حاج عباس از مومنان و معتمدان محل به خانمش گفت من جهت یک کار تجاری عازم  اوکراین هستم اگر چیزی لازم داری برات بیاورم؟

خانمش گفت فقط سلامتی ان شاالله به سلامتی  بروی و برگردی. اخرین لحظه هم حاج عباس به خانمش زنگ زد گفت مهماندار میگه باید گوشیتون رو خاموش کنید،

هواپیما پرواز کرد و دقایقی نگذشته موشک به آن اصابت کرد و همه مسافران جان باختند به جز حاج عباس که در منزل خانم دومش خوابیده بود

او اکنون نیازمند راهنمایی سبزتان است که چگونه به خانه برگردد و بچه هایش را ببیند.🤣🤣

من به تمام خواسته هام رسیدم. خدایا شکرت😍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خدا ورشون داره  اسم صیغه ک میاد چهاستون بدن میلرزه

صیغه بهتر از پارتنر بازی های جدیده ، حداقل یه مدارکی مهریه ای دارن، این پارتنر بازی ها که خیلی گند میزنن به زندگی ها، می بینی هم مرده زن داره هم زنه شوهر ، انگار خیلی هم زیاد شده.  اسم صیغه بد در رفته،  الان میگن این یکی عشقمه و اون شوهرمه

ولیجه    هر کس مردم را به اطاعت از آرائ خود یا دیگری فراخواند مانند فرعون است که گفت: من پروردگار بزرگ شما هستم.   امام صادق علیه السلام.