سلام ،خانم ها چند مدل ترشی ،چند مدل مربا داخل یخچال عروس میزارن میخام شیشه بخرم و نمیدونم چ ترشی یا مربای داخلش بریزم و اینکه برا رب و کشک هم شیشه بخرم؟ ،و داخل فریزر میشه جگر گوسفند هم گذاشت؟ممنونم
من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم من داخل یخچال رو شوهرم خرید، بر حسب نی آزمون، از این رسم ها نداریم، ببخشید نمیتونم کمکت کنم، فقط جگر یخ زده خوب نمیشه، به نطرم، چون تا حالا این کارو نکردیم
من آماده میخام بخرم تا حالا نگرفتم ۴مدل مربا دیدم تو فروشگاه
من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی
میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
من آماده میخام بخرم تا حالا نگرفتم ۴مدل مربا دیدم تو فروشگاه
خواستی بخری مربا ها را رنگای مختلف بخر . مثلا البالو به تقربا یک رنگن یکیشو بردار . مثلا کیوی زردالو که رنگاش متفات باشه یخچابت رنگی رنگی باشه . . ترشیم زیتون مخلوط که رنگش زردع هم قشنگه . سایز شیشه هام زیاد بزرگ نباشن بهتره
برا اینکه استفاده کنم دیگه برا جهاز ببرم فامیل نمیان
ممنونم ،متوجه حرفت شدم ،منظورم این بود چون ۴مدل مربا خونگی درست میکنیم نمیدونم بازاری چی هس