bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 عنوان تورو به خدا التماستون میکنم 112 بازدید | 7 پست خانوما یه فامیل داریم تصادف کرده تورو حضرت عباس دعا کنین هر چی زودتر خوب شه اگه خدارو قبول دارین براش دعا کنین التماستون میکنم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1399/09/13 | 21:02 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 اخی😥 😢😢😢تورو خدا دعا کن واسش الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
_rahgozar_ عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 72395 خدایا خوب شه 😔🌺خوا جونم نزار دل خونوادش و دل این دوستمون پریشون بشه😔دلم میگ خوب میشه نگران نباش خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️
کرایتون عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 645 دعا می کنم انشالله خدا شفاشون بدهتا سلامتی کاملشونو بدست بیارنشما هم لطفا منو دعا کنید
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 خدایا خوب شه 😔🌺 خوا جونم نزار دل خونوادش و دل این دوستمون پریشون بشه😔 دلم میگ خوب میشه نگران نب ... مرسی عزیزم انشالله خدا از دهنت بشنوه مرسی عاقبت بخیر شی الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 دعا می کنم انشالله خدا شفاشون بده تا سلامتی کاملشونو بدست بیارن شما هم لطفا منو دعا کنید چشم حتما انشالله حاجت روا شی الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین