2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی چی چطوریه اولین باره به گوشم میخوره

منم خال هاس سطحی دارم چندروز پیش از دیجی کالا یه قلم پاکسازی خریدم 270 تومن خودم باهاش کار میکنم 

همیشگیه برات.... تو نی نی سایت چندتا تایپک هست درموردش 

دلت که بزرگ باشه، خوشبختی🙂🙂
منم خال هاس سطحی دارم چندروز پیش از دیجی کالا یه قلم پاکسازی خریدم 270 تومن خودم باهاش کار میکنم&nbs ...

یعنی موردی نداره خودمون باهاش کار میکنیم ؟ اسیب نمیزنه به پوست؟

کک و مک و نمیدونم چجوریه  سوزن و مستقیم بزار روش کج نکن

خال گوشتی روهم برمیداره؟

وای من یه خال روچونه م دارم شوهرم مبگه قشنگه ولی من متنفرشدم ازش😐

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
۱۶ تا داشتم سطحی بود پارسال ۴۰۰ گرفت دکتر تا دکتر جا با جا فرق داره ی روز برو هم خال ها رو دکتر ببین ...

دختر عموم یکی رو سراغ داره خودش رفته پیشش دکتر خوبیه دختر عموم کلی خال داشت همه رو سوزوند ۲۰۰ هزار تومن پنج سال پیش 🥺 الان گرون شده

یعنی موردی نداره خودمون باهاش کار میکنیم ؟ اسیب نمیزنه به پوست؟

عزیزم اسیبش بستگی به وسعت محلی که میخوای استفاده کنی داره و عمقش. اگه خیلی سطحیه نه آسیب نمیزنه یکن پوست اون محل شاید باز بشه که باید کرم مراقبتی بزنی 

برای من یه جای دستم بود که اصلا تو چشم نیست کرمم نزدم ولی بعد چند روز خودش خوب شد ولی اگه تو چشمه حتما باید کرم بزنی.... بازم تحقیق کن منم تازه کارم ولی به نظرم چیزیه که همیشه داریش نمیخواد هر سری بری کلینیک 

خال گوشتی روهم برمیداره؟ وای من یه خال روچونه م دارم شوهرم مبگه قشنگه ولی من متنفرشدم ازش😐

خال گوشتیا اکثرا بد خیمن و اگه بسوزونی باز هم میان تنها راه برداشتنش دکتره خیلی خطرناکه اگه خودت اقدام کنی

خال گوشتیا اکثرا بد خیمن و اگه بسوزونی باز هم میان تنها راه برداشتنش دکتره خیلی خطرناکه اگه خودت اقد ...

به نظر منم ریسک نکن این قضیش فرق داره... خالی که تغییر رنگ داده یه سایزش تغییر کرده یا از همون خال مو دراومده اینارو باید پزشک معاینه کنه خدایی نکرده سرطانی نباشن.... میشه نشون داد بعدش خودت بسوزونی 

تو نت سرچ کنی فیلماش میاد