2777
2789

تورو خدا محتاج دعا تون هستم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😔😭

دعا کنید مشکل شوهرم حل بشه و ب سلامتی بیاد پیشم 🙏🏻😭

تورخدا دعا کنید پس فردا بیاد همه چی مون به پس فردا بستس محتاج دعا تون هستم 

مشکلمون حل بشه سر نمازام دعاتون میکنم🙏🏻😭

میشه با دلای مهربونتون دعام کنید اخع شنیدم دعاهای دل مهربون میگیره🙏🏻😭😔

حال ما خوب خراب است🖤«با من از منطق حرف نزنید من اسطوره زندگیم باب اسفنجیه💛»͢( ꯭ای꯭ ع꯭م ꯭ش꯭وخ꯭ ط꯭ب꯭ع ꯭د꯭پ꯭🙃꯭🖤꯭)  ❰یاد بگیر تو زندگیت به هیچکس اعتماد نکنی!اول خودت،دوم هیشکی(((:

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهرم خرید یکی دوبار اول براش تازگی داشت گفت خوبه

الان پشیمون شده از خریدش میگه خوب نیست

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
تورو خدا محتاج دعا تون هستم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😔😭 دعا کنید مشکل شوهرم حل بشه و ب سلامتی بیاد ...

خدا گرفتاریتونو حل کنه ب حق آقا امام زمان🥰

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

من داشتم مارکش یادم نمیاد خیلی اروم انجام میده و حوصلم سر میرفت فنر بینشم شکست و انداختم دور .بعدم بند انداختن به مرور صورتو پیرو چروک میکنه جدیدا همه شیو میکنن یا لیزر

خدا گرفتاریتونو حل کنه ب حق آقا امام زمان🥰

خیلی ممنون عزیزم انشاالله حاجت روا بشی❤🙏

حال ما خوب خراب است🖤«با من از منطق حرف نزنید من اسطوره زندگیم باب اسفنجیه💛»͢( ꯭ای꯭ ع꯭م ꯭ش꯭وخ꯭ ط꯭ب꯭ع ꯭د꯭پ꯭🙃꯭🖤꯭)  ❰یاد بگیر تو زندگیت به هیچکس اعتماد نکنی!اول خودت،دوم هیشکی(((:

خیلی چرته بخدا همش نخش پاره میشه 

من صورتمم بهش حساسیت داشت جوش میزدم همش 

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 
تورو خدا محتاج دعا تون هستم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😔😭 دعا کنید مشکل شوهرم حل بشه و ب سلامتی بیاد ...

ایشالا ب حق همین لحظه خدا حاجت دلتو بده شوهرت بیاد پیشت ب خوشی زندگی کنین