2777
2789
عنوان

روز معلولین عزیز گرامی باد

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 53 پست
😐 بنظرم بهتره سعی کنین ازدواجای فامیلی رو منقرض کنین تا روز معلولین هم ازبین بره روز اونایی ک ...

ربطی نداره به ازدواج فامیلی زیاد ماهمه باهم فامیل همه سالم شکر خدا 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐 بنظرم بهتره سعی کنین ازدواجای فامیلی رو منقرض کنین تا روز معلولین هم ازبین بره روز اونایی ک ...

کاملا مخالفم مامان من وبابام دختردایی پسرعمه هستن مادوتاوخواهریم هیچیمون هم نیس ولی منو نذاشتن باپسرعمه ام ازدواج کنم گفتن فامیلیم نمیشه ازدواج کنی یعنی به من که رسید شد فامیل مال شما فامیل نبوده به خاطراینجورحرفا اعصابم خراب میشه کلا

خدایاشکرت ،99/11/29بی بی چکم مثبت شد،5ونیم صبح،99/11/30ازمایشم منفی شدش،99/12/2رفتم سونو ساک بارداری دیده شد،
ربطی نداره به ازدواج فامیلی زیاد ماهمه باهم فامیل همه سالم شکر خدا 

خیلی ربط داره

حدود 70 درصد از معلولیت ها حاصل ازدواج فامیلی ان

شماهم فک میکنی سالمی

کمترین اسیبی ک ازدواج فامیلی میزنه لاغریه

پوست و موی بد کچلی

هوش کم

ضعیفی چشم

ولی چون ناچیزن شما فک میکنین سالمین

خودم نه ولی پسرم آره متاسفانه 😔

روزشون مبارک عزیزم

خدا بزرگه هممونو صبر میده 

هر کسی به شیوه ای درگیره با زندگیش

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   
کاملا مخالفم مامان من وبابام دختردایی پسرعمه هستن مادوتاوخواهریم هیچیمون هم نیس ولی منو نذاشتن باپسر ...

تست هوش بدین

بعدم شماهم اگه زیاد مشتاق بودین میتونستین ازمایش خون بوین تا خیالتون راحت شه اگه مشکلی نبود 

خیلی ربط داره حدود 70 درصد از معلولیت ها حاصل ازدواج فامیلی ان شماهم فک میکنی سالمی کمترین اسی ...

هیچ کدومو ندارم خدارو شکر هیچ کدوم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
تست هوش بدین بعدم شماهم اگه زیاد مشتاق بودین میتونستین ازمایش خون بوین تا خیالتون راحت شه اگه مشکلی ...

خونواده ام حتی نذاشتن بهمرحله خواستگاری برسه ازبس روشن فکری کردن برام

خدایاشکرت ،99/11/29بی بی چکم مثبت شد،5ونیم صبح،99/11/30ازمایشم منفی شدش،99/12/2رفتم سونو ساک بارداری دیده شد،
خیلی ربط داره حدود 70 درصد از معلولیت ها حاصل ازدواج فامیلی ان شماهم فک میکنی سالمی کمترین اسی ...

😂😂😂😂😂نه لاغرم نه کچلم نه چشام ضعیفه مدهامم اوکیه پوستمم مثل آدمای عادی جوش میزنه 

2790
2778
2791
2779
2792