2777
2789
عنوان

خواهر ندارم 😭🥺🥺🥺🥺😭

214 بازدید | 11 پست

مادرم و همسرم باهم مشکل داشتن از اول و هر دومغرور ..هیچ کدوم تلاشی برای بهتر شدن رابطه نکرد و هیچ کدوم اشتباهشو  گردن نمیگیره......حالا سر مساله ای که شوهرم بیشتر تقصیر کاره قطع ارتباطن  ....شوهرم ۲ هفته یکبار اجازه میده برم خونه مادرم ...مادرم بهم میگه حق نداری بری خونه مادرشوهرت و  ......الان باردارم 

هردو هم به شدت مغرور خودخواه و لجباز 

توروخدا راهی میدونید کمکی نظری به من بگید تا از این شرایط بد خلاص بشم ...توروخدا نگید بیخیال شو واقعا تو عذابم زندگی برام مثل جهنمه ....التماس میکنم کمکم کنید چیکار کنم روشی دارید ؟

نه شوهرم به فکرمه  نه مادرم الان ۴ ماهه کارم فقط گریست خیلی میترسم رو بچم تاثیر بزاره ولی فک کنم افسردگی حاد گرفته باشم اصلا دست خودم نیس

به نظرتون فالگیر میتونه کاری کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر چی بود این وسط🙁

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

من که خواهر دارم چه گلی بسرم زده از دسش دیوونه شدم

زخاطر بچه اتم که شده بی اهمیت باش فعلا تو با همیرت زندگی میکنی مادرت باید اونقد عاقل باشه که زندگی دخترشو تلخ نکنه ولی حالا که کرده سعی کن با مادرت کم تر رفت و امد کنی

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛

دیووونه..

گریه نکن بچه ات بچه عصبانی و زود جوش میشه...

شرایطت مثل حاملگی خواهرمه....

با شوهرت باش ولی به مامانت هم زنگ بزن...

خدا کمکت کنه

یه حاجت خیلی مهم دارم برام صلوات بفرست تا مشکلم حل شه... ممنونم عزیزم 

این وسط فقط ب بچهت فک کن و مراقب خودت باش تا بچت آسیب نبینه در ضمن استرس واسه بارداری بده وگریه هم نکن وقتی گریه میکنی بچه ی تو شکمت هم ناراحت میشه .عزیزم مراقب خودت باش.

خدایااااااااا کمکم کن..........