2777
2789
عنوان

درد پهلو در بارداری...میترسم

111 بازدید | 4 پست

سلام من ۹ هفته و ۲ روز هستم.... دیروز پهلوی راستم درد گرفت...اولش دردش کم بود ولی کم کم زیاد شد...جوری که نه رو پلو میشد بخوابم نه رو کمر نه بشینم و از درد فقط گریه میکرزم...رفتم دکتر سونو و ازمایش نوشت...تو سونو مشخص شد کیست دارم  (۴۶×۴۰) تخمدان سمت راست...سونوگرافمم گفت یه لکه خون دور تخمدانت دیده میشم...الان خیلی میترسم...شنبه نوبت دکتر دارم...میترسم تا اون موقع دوباره درد بیاد سراغم و اتفاقی بیوفته...کسی بوده با این شرایط😭😭

من ریخته ام در  رَگ  تو شیره جانم...  هی چرخ بزن چرخ بزن...  

عزیزم طبیعی انقدر درد های مختلف داره بارداری من خودم ۴ماه درد پهلو داشتم کمردرد نمیتونستم راه برم اون خوب شد معده درد اون خوب شد سردرد نگران نباش استراحت کن این سه ماه اول 

سلام😊 یه روز خوب من شروع میشه با لبخند به چهره زیبای 😍همسرم وثمرهای عشقمون که سه تا پسر هستن🥰 هر کدوم یه خصوصیت دارن بزرگه آروم تنبل 🙎‍♂️دومی خیلی شیطون کنجکاو🤸‍♂️سومی شکمو تپله می خنده همش 👼                           خدایا شکرت🙏 واسه همه داده هات نداده هات❤                من هرروز عاشق تراز روز قبل هستم دوست داشتن همسرم تکرارنشدنیست ❤خوشبخترین هستم که همیشه کنارم هستی عزیزجانم💋😍                                                                             
عزیزم طبیعی انقدر درد های مختلف داره بارداری من خودم ۴ماه درد پهلو داشتم کمردرد نمیتونستم راه برم او ...

انشالله که چیزی نیست...ولی دیروز از درد گریه میکردم و میپیچیدم به خودم  

من ریخته ام در  رَگ  تو شیره جانم...  هی چرخ بزن چرخ بزن...  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم خیلی 

سلام😊 یه روز خوب من شروع میشه با لبخند به چهره زیبای 😍همسرم وثمرهای عشقمون که سه تا پسر هستن🥰 هر کدوم یه خصوصیت دارن بزرگه آروم تنبل 🙎‍♂️دومی خیلی شیطون کنجکاو🤸‍♂️سومی شکمو تپله می خنده همش 👼                           خدایا شکرت🙏 واسه همه داده هات نداده هات❤                من هرروز عاشق تراز روز قبل هستم دوست داشتن همسرم تکرارنشدنیست ❤خوشبخترین هستم که همیشه کنارم هستی عزیزجانم💋😍                                                                             

ایشاله نگران نباش عزیزم استرس نداشته باش منم اولین بارداری خودم کشتم انقدر اذیت شدم همش استرس برای بعدی ها دیگه عادی شد برا