sadrasara مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 2257 عنوان تفریح 74 بازدید | 10 پست تفریح شما تو فصل سرما چیه من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم 1399/09/13 | 14:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دریای_صورتی عضویت: 1398/11/15 تعداد پست: 2131 خوردن غذای گرم و لم دادن زیر پتو و کتاب خوندن و گاهی نی نی سایت ،صحبت با دوست، اهنگ،فعلا همین چیزا گاهی هم ورزش تو خونه
sadrasara مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 2257 خوردن غذای گرم و لم دادن زیر پتو و کتاب خوندن و گاهی نی نی سایت ،صحبت با دوست، اهنگ،فعلا همین چیزا گ ... من دوست دارم برم بیرون و بدوو ام و تو هواس سرد خوراکی بخورم من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
دریای_صورتی عضویت: 1398/11/15 تعداد پست: 2131 من دوست دارم برم بیرون و بدوو ام و تو هواس سرد خوراکی بخورم اهوم منم... دوس دارم برم تو شلوغی خیابونا که هر کسی تو حال خودشه و کلی خرید کنم بی استرس بیماری
sadrasara مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 2257 اهوم منم... دوس دارم برم تو شلوغی خیابونا که هر کسی تو حال خودشه و کلی خرید کنم بی استرس بیمار ... متولد چه ماهی هستی من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
sadrasara مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 2257 آذر😍 من خردادم من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
sadrasara مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 2257 چه خوب پس متولد بهاری🌸 اره اما خواهرم اذر ماهیه و اونم مثل منه با هم میریم می گردیم و حرف میزنیم خواهرم خیلی پر حرفه منم همین طور من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
دریای_صورتی عضویت: 1398/11/15 تعداد پست: 2131 اره اما خواهرم اذر ماهیه و اونم مثل منه با هم میریم می گردیم و حرف میزنیم خواهرم خیلی پر حرفه ... اره اذرماهی ها درسته تو پاییز بدنیا اومدن ولی خونگرمن😍