2777
2789
عنوان

عقد 💍

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 26 پست
شاید تو شهرتون این سن برای پسر زیاده نمیدونم عرف اونجا چی میگه  اما تو شهر ما پسر ۳۰ سالگی تاز ...

عشق بچه س من نمیتونم جلوشو بگیرم از الان برای بچه ش لباس گرفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر خوبیه برو . ما دیدیم‌رفتن ماه عسل رفتن خونه ی خودشون بعد ی سال عروسی گرفتن

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  ) 

فامیل ما شوهرش تو شهرمون خونه اجاره کرده شغلش اینجاست .خونوادش ی شهر دیگه بله از اولش با هم زندگی کردن مشکلی هم ندارن عروسی هم فعلا میگه دستمون خالیه و کروناست میذاریم هر وقت جور شد بگیریم کسی هم نمیگه وای اینا چرا هنوز عروسی نکردن تو ی خونه ان 🥴🥴 نمیدونم چرا متاسفانه بعضیا براشون تابوی بزرگیه حاضرن تو کرونا عروسی بگیرن چن نفر بمیرن ولی بدون عروسی با همسرشون ی جا نباشن 

نه به اقایی  نه به شوشویی   نه به کراش و رل 
فامیل ما شوهرش تو شهرمون خونه اجاره کرده شغلش اینجاست .خونوادش ی شهر دیگه بله از اولش با هم زندگی کر ...

امضات 😂😂😂😂😂

donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘