2777
2789
عنوان

خبرهای خ و ب

| مشاهده متن کامل بحث + 2290 بازدید | 183 پست
دلم کیک خامه ای بیرونی میخواد خونگی چون خسته میشم و به قول معروف دماغم از بو پر میشه، دیگه به دلم ن ...

شوهر منم میگه کله پاچه از بیرون بگیریم بوش که تو خونه بیاد دیگه دوست نداره بخوره جالبه

قراره تاچند ماهه دیگه خونه جدید بسازیم منم ازالان دارم وسایل  اشپزخونمو جدید میخرم دیروز رفتم یه سرویس چینی ۱۲دنفره سفارش دادم با سرویس اورانوس و قابلمه و اینا همشو دارم ولی میخوام عوض کنم دکوراسیون رو ..عاشق خرید لوازم خونگیم 😍😍یه حس خوبی بهم میده همش تو فکرم سرویس قبلمه و ....چه رنگی چه مدلی بخرم خیلی حس خوبیه خداروشکر 

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم میگه کله پاچه از بیرون بگیریم بوش که تو خونه بیاد دیگه دوست نداره بخوره جالبه

آره دقیقا کله پاچه هم بیرونی خوبه😁😁😁

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
فدات مهربون اشکالی نداره تو اینترنت میگردم پیداش میکنم 

حتما درست کنید خواهرم خودش قناده اما زمانی که براش درست کردم عاشقش شده و هر روز درست میکنه حتما امتحانش کنید بهترین دستور هم مال همون آشپزی بلقیس هست

چه خوب برنامه ای هم دارید؟ 

هیچی پسرم مثل فرشته ها رو پام خوابه،دلم میخواد بچسبونمش به خودم فشارش بدم له بشه،😬

من همونم فقط مامان شدم رمز کاربری قبلیمو یادم نمیاد یه ذره هم ملو شدم😁

دوستای گلم خدا رو شکر به خاطر شادیها و حال خوبتون،دعا می کنم خوبیهاتون مستدام و بیشتر بشه،ولی این روزا حال دل من اصلا خوب نیست،اشکم دم مشکمه،مادرم حالش بده،منم راه دور و غریبم،راهها رو بستن،امیدوارم به زودی برم پیشش،برای حال دل من و مامانم و عاقبت بخیری خواهرای مجردم دعا کنید...با خوندن تاپیکاتون یکم حال دلم عوض شد

من به دعای دیگران در حق خودم اعتقاد دارم،اگه دعام کردی و برام صلوات فرستادی یا آیت الکرسی خوندی لایکم کن،تا منم دعات کنم مهربون،برات آرزوی عاقبت بخیری و حاجت روایی دارم 
به به از این همه انرژی مثبت زندگیتون پر از رزق و روزی

میشه با حال دل خوب تون همه برام دعا کنید طبیعی باردار بشم؟ اولی ای وی اف بود الان خدا رو شکر ۴ ساله شده ولی ب خاطر شرایط نمیتونم برم برای انتقال.

صلوات  
دوستای گلم خدا رو شکر به خاطر شادیها و حال خوبتون،دعا می کنم خوبیهاتون مستدام و بیشتر بشه،ولی این رو ...

پنجاه تا صلوات برای سلامتی خانواده ت و مامانت میفرستم. خدا شفا شون بده ان شاءالله. 

صلوات  
برای رفع مشکلتون صلوات میفرستم...💞

ممنون عزیزم انشاالله حاجت روا بشی❤🙏

حال ما خوب خراب است🖤«با من از منطق حرف نزنید من اسطوره زندگیم باب اسفنجیه💛»͢( ꯭ای꯭ ع꯭م ꯭ش꯭وخ꯭ ط꯭ب꯭ع ꯭د꯭پ꯭🙃꯭🖤꯭)  ❰یاد بگیر تو زندگیت به هیچکس اعتماد نکنی!اول خودت،دوم هیشکی(((:

اول ممنون از استارتر عزیز با این عنوان تاپیک که حال دلمون رو خوب میکنه

بعدم فکر کردن به داشته هامون حالمون رو خوب میکنه

چند سال پیش مادر داشتم اما بیماری قند و چربی و...همش پرهیز و همش رعایت و خیلی دلم میسوخت براشون و ناراحت میشدم از این وضع. حال دلم خوب نبود...

اما بعد از چند سال متاسفانه سکته کردن و بعد ازسکته نمیتونستن حرف بزنن و دلم برای شنیدن صداشون تنگ شده بود. حالم خیلی بد بود...

تا اینکه مادرم رو از دست دادم. فهمیدم وجودشون با اون حال چقدر خوب بود و من متوجه نعمت به اون بزرگی نبودم و الان میفهمم باید خیلی بیشتر ازشون استفاده میکردم. کاش بیشتر بهشون سر میزدم. کاش میخندیدم و شاد بودم تا مادرم هم با لبخند من شاد بشن...

الان سعی میکنم اگه ناراحتی دارم، به داشته هام فکر کنم خداروشکر که پدر دارم. خواهر و برادر دارم. خداروشکر که همسرم هست و بچه دارم....مشکلات هست اما دید من به دنیا عوض شده. میخندم و شادم و قدر داشته هامو میدونم. تا با از دست دادنشون بعدا حسرت نخورم

از خدا میخام همتون حال دلتون خوب باشه با فکر کردن به داشته ها و سعی در به دست آوردن نداشته هاتون💝🌼🌼