2777
2789
عنوان

خبرهای خ و ب

| مشاهده متن کامل بحث + 2290 بازدید | 183 پست
چی خریدی🤩🤩🤩

۲تا شلوار یه شومیز یه صندل

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به به اگر عمری باشه منم شیرینی میپزم برای مادرم و مادرشوهر و خواهرم میدم

چه جور شیرینی من  شیرینی خونگی بلد نیستم

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست انقدر سیر بخند که غم از رو برود😐😐😐در حال کاهش وزن هستم تا برسم به وزن هدفم یعنی ۷۵ تو هم برام دعا کن 🙏🙏🙏🙏🙏هر چقدر هم سخت باشه واسه خدا کاری نداره خدایا به خودت سپردمش 🤲🤲🤲🤲🤲🤲همسرم اگه عشقت کورم کنه مهم نیست حس بودنت قشنگ تر از دیدن دنیاست حالا که زحمت کشیدی این همه نوشته رو خوندی واسه سلامتی و عاقبت بخیری و خوب موندن زندگی ام یدونه صلوات بفرست منم دعات میکنم😘😘😘😘😘😘😘😘
همیشه میخندم😐😂😂🤣🤣و اینکه به خدام مطمئنم که یه روز هم همه چی درست میشه هم دنیا یه حساب و کتاب دا ...

من هم همیشه میخندم همه فک می‌کنند مشکلی ندارم. موقعی که حالم خوش نیست دخترمو بغل میکنم خیاطی میکنم آشپزی شیرینی پزی مطالعه

عزیزم خیلی سخته اما هیچ کار خدا بی حکمت نیست

سخته خیلی سخته 🖤قربون خدا برم بنده هاش سخترش میکنن دخترخالم بچش با من بود یسره پز بچشو میده ...دوستم اومد خونم خیر سرش واسم سوزن انداخت گف سه تا بچه بیشتر نمیاری یه دختر یه پسر یه دختر منم پسرمو از دس دادم و دلم دوباره یه پسر شبیه همونو میخاد 😔🖤

کاش منم امسال ازدواج کنمو بیام از خبرهای خوب ازدواجمو تو نی نی سایت بدم ۳۳ سالمه😔

اللهم صل علی محمد وال محمد برای باز شدن بختت دعا میکنم عزیزم 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست انقدر سیر بخند که غم از رو برود😐😐😐در حال کاهش وزن هستم تا برسم به وزن هدفم یعنی ۷۵ تو هم برام دعا کن 🙏🙏🙏🙏🙏هر چقدر هم سخت باشه واسه خدا کاری نداره خدایا به خودت سپردمش 🤲🤲🤲🤲🤲🤲همسرم اگه عشقت کورم کنه مهم نیست حس بودنت قشنگ تر از دیدن دنیاست حالا که زحمت کشیدی این همه نوشته رو خوندی واسه سلامتی و عاقبت بخیری و خوب موندن زندگی ام یدونه صلوات بفرست منم دعات میکنم😘😘😘😘😘😘😘😘
کاش منم امسال ازدواج کنمو بیام از خبرهای خوب ازدواجمو تو نی نی سایت بدم ۳۳ سالمه😔

حتما عزیزم خدا یه خوبشو براتون کنار گذاشته شما که سنی ندارید تا میتونید از فرصت پیش اومده لذت ببرید کلاس برید شنا کنید و خوش بگذرونی

دنیایِ بچه ها چقدر شیرینه و زندگیِ ما رو شیرینتر میکنه 

دیشب داشتیم به شوخی صحبت میکردیم که در آینده پسرمونو بفرستیم خارج ، من میگفتم بهتره بره وپیشرفت کنه ولی شوهرم میگفت نه نباید بره باید همینجا زندگی کنه ، حالا تو این حین پسرم برگشته به باباش میگه ، بابا نگران نباش من نمیرم همیشه پیشِ تو میمونم آخه خیییلی شما رو دوست دارم😍

پسرم پنج سالشه🤗

سخته خیلی سخته 🖤قربون خدا برم بنده هاش سخترش میکنن دخترخالم بچش با من بود یسره پز بچشو میده ...دوست ...

عزیزم مطمین باش خیر بچش رو نمی بینه یکی از فامیل های ما بچش مریض من حتی دلم نمیاد پیش اون با بچم حرف بزنم چه ادم های پیدا میشن در مورد موضوع دوم هم به نظر من خرافات است به خدا توکل کن و به این چیزا فکر نکن منم برات دعا میکنم 

به به اگر عمری باشه منم شیرینی میپزم برای مادرم و مادرشوهر و خواهرم میدم

من میخام پیتزا درست کنم اخه خواهرم حوس کرده یسره میگه پیتزا میخام خودش بلد نیس گفتم بیا خونه ما من درس میکنم واست😅