2777
2789
عنوان

خبرهای خ و ب

| مشاهده متن کامل بحث + 2290 بازدید | 183 پست
اگر از من میپرسیدی جشن میگرفتم چون الان که دخترم 2سال و نیمه هست تمایلی برای فرزند دوم ندارم اما زما ...

خیلی ممنون عزیزم از دلگرمیت

اللهم ارزقنی شفاعه الحسین یوم الورود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم مشکلی نداش 🖤

برات دعا میکنم هم حال دلت خوب بشه هم بجاش خدا برات یه جین بچه ناز کنار بزاره 🤲🤲🤲🤲🤲

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست انقدر سیر بخند که غم از رو برود😐😐😐در حال کاهش وزن هستم تا برسم به وزن هدفم یعنی ۷۵ تو هم برام دعا کن 🙏🙏🙏🙏🙏هر چقدر هم سخت باشه واسه خدا کاری نداره خدایا به خودت سپردمش 🤲🤲🤲🤲🤲🤲همسرم اگه عشقت کورم کنه مهم نیست حس بودنت قشنگ تر از دیدن دنیاست حالا که زحمت کشیدی این همه نوشته رو خوندی واسه سلامتی و عاقبت بخیری و خوب موندن زندگی ام یدونه صلوات بفرست منم دعات میکنم😘😘😘😘😘😘😘😘
تورو خدا محتاج دعا تون هستم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😔😭 دعا کنید مشکل شوهرم حل بشه و ب سلامتی بیاد ...

اللهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم🙏🤲انشاءالله  مشکلتون به زودی حل میشه دوستم 

خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تو‌دلیم یه صلوات مهمونم کنید  ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️
نیم بوت هم شیکه خوش بگذره تولدتون

😘🥰

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

خبر خووووب... همین ک ی فرصت دیگه برای ادامه زندگی در کنار عزیزانم و شنیدن و دیدنشون دارم خودش بهترین خبرِ..... 😍❤️😍❤️😍

خبر خوب بعدی... سفارشاتم برای اولین بار خرید اینترنتی  تو راهه تا برسه بهم😍

خدایااا متشکرم ❤️  ان شاء الله همه کرور کرور خبر خوب تو زندگیشون باشه.. الهی آمین.. 

یلداچندشنبه هست?چیخریدین

نمیدونم‌ من امروز خریدم دیگه بیرون نرم اخه اون موقع خیلی شلوغ میشه

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
خبر خووووب... همین ک ی فرصت دیگه برای ادامه زندگی در کنار عزیزانم و شنیدن و دیدنشون دارم خودش بهترین ...

ان شالله من تا حالا اینترنتی خرید نکردم امیدوارم عالی باشه خریداتون