2777
2789
عنوان

زگیل

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۸۱    

آخی عزیزم .‌...  خوشبختم 😍😊

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 
من اون موقع که گرفتم سنم خیلی کم بود 

میشه بپرسم چند سالت بود ...... ازدواج کردی یا ن ؟

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 
میشه بپرسم چند سالت بود ...... ازدواج کردی یا ن ؟

حدود ۱۴ سالم بود ، مجرد بودم دکترم احتمال داد از استخر گرفته باشم ، ۱۶ سالگی عقد کردم که شوهرم از من گرفت ، از اونجایی که خیلی درک داره چیزی نگفت و کمکم کرد تا خوب بشم حدود ۱۷  سالگی عروسی کردم دکتر گفت نباید رابطه کامل داشته چون امکان داره بره داخل رحم ،حدود ۶ ماه بعد از عروسی خوب شدم 

حدود ۱۴ سالم بود ، مجرد بودم دکترم احتمال داد از استخر گرفته باشم ، ۱۶ سالگی عقد کردم که شوهرم از من ...

اخی عزیزم ناراحت شدم ...  مال من ک داخلشه خیلی میترسم 

اخی عزیزم ناراحت شدم ...  مال من ک داخلشه خیلی میترسم

منم چند تا داخل داشتم نزدیک دهانه رحم اونا با داروی پدوفیلین خوب شد ولی اونایی که بیرون بدون خیلی طول کشید تا خوب بشه، راستی عفونت نداری؟

منم چند تا داخل داشتم نزدیک دهانه رحم اونا با داروی پدوفیلین خوب شد ولی اونایی که بیرون بدون خیلی طو ...

قبلا داشتم اما الان نه

چون من عفونت خیلی شدید داشتم دکتر گفت بخاطر زیگیل ها هستش 

نمیدونم بخدا