2777
2789
عنوان

اقدام 😢

204 بازدید | 30 پست

اخه چرا باردار نمیشم الان ۵ ماهه اقدام کردیم اگه این ماه هم باردار نشم میشه ۶ ماه ماه قبل رفتم بهداشت آزمایشات قبل بارداری رو دادم هیچ مشکلی نداشتم همه چی نرمال بود

در این دنیا انسانم آرزوست❤

بهش فكر نكن استرس نداشته باش بيخيال فقط از اقدامت لذت ببر ميشي

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه نمیشه که بهش فکر نکرد

ميدونم نميشه منم ١/٥سال اقدام بودم و همه فكر و ذكرم بود

ولي دقيقاً ماهي كه هر روز اقدام كردم و مطمئن بودم با ضعيف بودن اسپرم همسرم و اين اقدام هر روزه امكان نداره بارداربشم شدم😂😂

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
اره قراره این ماه هم باردار نشدم اون بره دکتر

چه مدت است ازدواج کردین 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست انقدر سیر بخند که غم از رو برود😐😐😐در حال کاهش وزن هستم تا برسم به وزن هدفم یعنی ۷۵ تو هم برام دعا کن 🙏🙏🙏🙏🙏هر چقدر هم سخت باشه واسه خدا کاری نداره خدایا به خودت سپردمش 🤲🤲🤲🤲🤲🤲همسرم اگه عشقت کورم کنه مهم نیست حس بودنت قشنگ تر از دیدن دنیاست حالا که زحمت کشیدی این همه نوشته رو خوندی واسه سلامتی و عاقبت بخیری و خوب موندن زندگی ام یدونه صلوات بفرست منم دعات میکنم😘😘😘😘😘😘😘😘
تا یکسال طبیعی وتخمک گذاریت بدونی وکارای بعدش بدونی واسترس نداشته باشی زود نتیجه میگیری یکی از علائم ...

اره هرماه ۲ روز با تاخیر یا ۳ روز زود پریود میشم

در این دنیا انسانم آرزوست❤
تیرماه امسال

عزیزم وقتی همه چیز بدنت تو ازمایش درست بوده جای نگرانی نیست بازم اگه باردار نشدین به متخصص مراجعه کنین 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست انقدر سیر بخند که غم از رو برود😐😐😐در حال کاهش وزن هستم تا برسم به وزن هدفم یعنی ۷۵ تو هم برام دعا کن 🙏🙏🙏🙏🙏هر چقدر هم سخت باشه واسه خدا کاری نداره خدایا به خودت سپردمش 🤲🤲🤲🤲🤲🤲همسرم اگه عشقت کورم کنه مهم نیست حس بودنت قشنگ تر از دیدن دنیاست حالا که زحمت کشیدی این همه نوشته رو خوندی واسه سلامتی و عاقبت بخیری و خوب موندن زندگی ام یدونه صلوات بفرست منم دعات میکنم😘😘😘😘😘😘😘😘
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز