2777
2789
عنوان

مراسم کرونایی

141 بازدید | 23 پست

من و همسرم دیروز دعوامون شد سر اینکه میگفتم چرا میری مراسم شوهر خالت ک کرونا گرفته و فوت شده و همه خاتوادشم تستش مثبته ولی مادرشوهرم مجبورش کرد بردش حالا ۱ تومن جریمه شده ک از استان خارج شده و مطمئنا از پولی ک گزاشته بودیم ماه دیگه وسیله بگیریم باید بده ماشینم تو خاکی گیر کرده خراب شده حالام رفته بین ی عالمه ادم ک همه کرونا دارن  دارم میترکم از غصه 

لایک نکنین لطفا ریپلی کنید 🤩😍❤

تورو خدا محتاج دعا تون هستم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😔😭

دعا کنید مشکل شوهرم حل بشه و ب سلامتی بیاد پیشم 🙏🏻😭

تورخدا دعا کنید پس فردا بیاد همه چی مون به پس فردا بستس محتاج دعا تون هستم 

مشکلمون حل بشه سر نمازام دعاتون میکنم🙏🏻😭

میشه با دلای مهربونتون دعام کنید اخع شنیدم دعاهای دل مهربون میگیره🙏🏻😭😔

حال ما خوب خراب است🖤«با من از منطق حرف نزنید من اسطوره زندگیم باب اسفنجیه💛»͢( ꯭ای꯭ ع꯭م ꯭ش꯭وخ꯭ ط꯭ب꯭ع ꯭د꯭پ꯭🙃꯭🖤꯭)  ❰یاد بگیر تو زندگیت به هیچکس اعتماد نکنی!اول خودت،دوم هیشکی(((:

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه کرونا گرفت تو خونه راهش نده😂

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده

چی بگم بدترین کارو کرده تواین اوضاع

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
کرونا باعث شد اطرافیانمون رو خیلی بهتر بشناسیم

یعنی دارم اتیش میگیرم من ی داداش دارم حالا پیشمه مریضه مامانمم نمیتونن بیان دنبالش اگه کرونا گرفته باشه چی 

دیگه حالا ک رفته گلم اعصاب خودت و خورد نکن یچندر‌وز مواظب باش خدای نکرده ناقل نباشه

برا پولم سخته ولی خب چاره ای نیست فقط شما باغرزدن اعصاب خودتون و بهم میریزیذ

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
اخه مادرشوهرم باید بفهمه کرونا هست این بدبختو کشید برد بین قوم کروناییا 

ن مقصر مادرشوهرشما نیست شوهرتون‌بچه ک نیست بزور برده باشتش خود شوهرت نباید میرفت

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
اخه مادرشوهرم باید بفهمه کرونا هست این بدبختو کشید برد بین قوم کروناییا 

بچه دو ساله که نبوده خودش خواسه رفته

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
دیگه حالا ک رفته گلم اعصاب خودت و خورد نکن یچندر‌وز مواظب باش خدای نکرده ناقل نباشه برا پ ...

اخه عزیزم ۱۵ خومن گزاشته بودیم کنار خدا شاهده از بس خرج مادرشوهرم کرده کلا ۵ تومنش مونده ادنم این ماه میده میره