2777
2789

من به شوهرم ویار داشتم

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله من

شوهرم از بیرون می اومد میگفتم بو بیرون میدی برو حموم.

از بوی آشغال و دستشویی هم به شدت متفر بودم.

شوهرمم غذا میخورد میرفتم تو اتاق ‌و به شدت حالم بد میشد میگفتم ملچ ملوچ میکنی نمیتونم حالم بد میشه

من آب یخ همش میخوردم 😁 همه میگفتن چه خوب کم خرجی ولی هوس هیچی نمیکردم 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂چه جالب

با افتخار کوردم هربژی کوردستاااااان اسمم ژینا به کردی یعنی زندگی

اونایی کنسبت ب شوهرشون ویار دارن ب نظر من عجیب ترینشون بوده ...منم دوست دارم ب شوهرم داشته باشم 😅

من سه ماه اول اینجوری بودم الانم سه ماه سومم باز اینجوریم تقریبا. البته فقط وقتی از خواب بیدار میشه.😂😂

درخواست دوستی قبول نمیکنم 

من یک ماه پیش به شدت هوس یه غذایی رو داشتم که از بچگیم ازش متنفر بودم حتی یکبار هم تاحالا نخورده بودمش

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست