2789
عنوان

خواستگاری

200 بازدید | 25 پست

سلام خوشگلا

من قصد ازدواج ندارم ولی خانوادم به خولستگارم گفتن تشریف بیارن🤦‍♀️

میشه بهم بگین موقع حرف زدن به اون اقا بگم من قصد ازدواج ندارم و به خواست خانوادم بوده که اومدن ، یا راجب ازدواج صحبت کنم باهاشون و وقتی رفتن جواب نه بدم؟

کدوم محترمانه تره؟

با نسیمی دفتر ایام بر هم میخورد..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو آقاجون قصد ازدواج ندارم دخترای مجرد قحطی نیس

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉

ن اونجوری نگو به پسره ناراحت میشه داغون میشه باهاش در مورد معیارات بگو شاید دری ب تخته خورد و ب دلت نشست . یا اینکه بعد ک رفتن بگو متناسب و ایده آل من نیست همین 

زندگی زیبا دوستت دارم ...
محترمانه اینه که به پدرمادرت بگی قصد ازدواج نداری و مردم رو مسخره خودتون نکنید

من صدبار گفتن ولی به خاطر اشنایی که باهاشون دارن روشون نشده بگن نه!

نههعهه بابا وقتی بیان حرف هم بزنی بعد بگی نه کلا خودتو خانواده تو بردی زیر سوال از همون اول بگو نه&n ...

وقتی خانوادم واسشون مهم نیست و میگن اشکال نداره بیان تو بگو نه ، یعنی زیر سوال هستن و فکر میکنن مسخره بازیه🙁

اول شما ببینید شاید خوشتون اومد اگ نه ک باهاش یکم توی خواستگاری حرف بزنید خودتون رو مشتاق به اشنایی و سوال و حواب نشون ندید و بهشون بگین برن و وقتی رفتن زنگ بزنین و بگین ک متاسفانین و ....