2777
2789
عنوان

اعتقاد

100 بازدید | 17 پست

کی به این فال نخ و سوزن یا زنجیر اعتقاد داره میذارن رو نبض میگه چندتا بچه میاری؟ 

من تا الان براهرکی گرفتم درست از آب در اومده چند روزه هم هست ک برا خودم میگیرم قبلا ی دونه دختر میومد الان دوتا دختر نمیدونم چرا

نههههههههههههههههههه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من اعتقاد ندارم هربار یکی برام گرفت جنسیت بچه هام و تعداش فرق داشت

من تا الان برا هرکی گرفتم درست از آب در اومده. صاحبخونمون پیرزنه گفت اگه از منو درست بگی بهت ایمان میارم بیچاره 5تا پسر سقط کرده بود من گفتم بهش با اینکه اصن نمیدونستم ولی با این روش گفتمش تعجب کرده بود

سوزن نخ میکنن میزارن بالای نبض اگه بچه دار شی تکون میخوره اگه بچرخه دختره ولی صاف بره بیاد پسره  ...

رو نبض دست؟به چه صورت باید گذاشت عمودی افقی؟

و خدایی که به شدت کافیست😊⁦❤️⁩
چجوری میزارن

سوزنو نخ کن گره بزن مثه اینکه میخای خیاطی کنی بعد با دست راستت بگیر بالای نبض دست چپت اصن دستتو تکون نده سوزن خودش شروع میکنه ب حرکت کردن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز