2777
2789

اگه کسی چیزی گفت منم لایک کن اسی ❤

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان دو شبه سفیده تخم مرغ میزنم یه اایه هم دستما کاغذی روش میزارم و یه ربع بعد میشورم....پوستم افتادگی داره الان قشنگگگگ جمع شده....عالیه....خاک رس هم گرفنم میخوام بزارم ببینم چی میشه....

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤

سفید آب همه کارس و عالیه نتیجه شگفت انگیزی داره واقعا

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️
بچه های کرم های کامان خوبن؟ من آبرسانشو تازه گرفتم گفت باعث کلاژن سازی پوستم میشه

برای بعضی پوستا نمیسازه ولی اگ بسازه ب پوست شما اونم عالیه

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️
من الان دو شبه سفیده تخم مرغ میزنم یه اایه هم دستما کاغذی روش میزارم و یه ربع بعد میشورم....پوستم اف ...

خاک رس عالیه با گلاب قاطی کن بزن.ی روز در میون.بعدش هم مرطوب کنندخ بزن تا پوستت خشک نشه

بعضی ها ؛ چهره هایشان ماشاءالله و شخصیت هایشان؛استغفرالله هست👍

ماسک ماست و قهوه و عسل هم خیلی خوبه شفاف کننده و سفید کننده و ازبین برنده لک صورت هفته ای ی بار

بچه های کرم های کامان خوبن؟ من آبرسانشو تازه گرفتم گفت باعث کلاژن سازی پوستم میشه

من خودم استفاده میکردم بنظرم خوب بود تا اینکه تو سایت شنیدم‌مواد مضر داره فقط به درد پوست دست میخوره از اون‌به بعد ترسیدم استفاده کنم به جای اب رسان ژل الورا میزنم‌به جای مرطوب کننده ام روغن بنفشه خیلی پوستم شفاف شده خیالمم جمعع که حداقل عوارضی چیزی نداره

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛

من دو ماهه از روتین پوستی استفاده میکنم تو طول روز هم صورتم رو ابرسان میزنم. یه ماسک خریدم هفته ایی دو بار میزنم لایه برداری میکنه. الان هم دوتا ماسک دیگه سفارش دادم یکی ماسک حبابه یکی هم کرم شب  شراب . و چند روز دیگه هم کرم روز میخرم

پوستم واقعا تغییر کرده. ولی واسه آکنه ها و جوشاای زیر پوستی باید یگم یکمی سخت میرن مال من قدیمی بودن الان کم کم حس میکنم کمتر شدن

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !