2777
2789
عنوان

بی جنبه ها

224 بازدید | 4 پست

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_2  

@نی_نی_یار_3  

بی زحمت تایپیکهایی که مربوط به زندگیمه حذف کنید آقایون میان تو پی وی هوا برشون دلشته که من ..... دلیلی نداره چون گذشتمو اینجا گفتم پس هرفکری بخواین میتونین درموردم بکنین. اگع میدونستم پربازدید میشه اصلااااااا نمینوشتم... أه😖😖😖😖😖😖😖😠😠😠😠😠

تایپیک کمکم کنید 

تایپیک نگارم زندگیمو خوندین

دوستای گلم اگه میتونین گزارش بزنین ممنون میشمممممم😢😢😢😢😢

چشم آهویی🌹❄❄خوب می‌دانم تحمل کردن من ساده نیست این که پایم مانده‌ای، عاشق نوازی می‌کنی .🌹🌹من تا پایان عمرم به این می‌اندیشم؛"زنی که عشق را می‌پذیرد، تا چه اندازه بی دفاع می‌گردد!!!
عزیزم همه جاکثافت پیدامیشه مجازی وغیر مجازی نداره😒 ازوقتی زندگیتوخوندم همش توذهنمی 😘

قربونت بشم.... فکرای بد ازم میاد تو ذهنت یا خوب؟!

😟

چشم آهویی🌹❄❄خوب می‌دانم تحمل کردن من ساده نیست این که پایم مانده‌ای، عاشق نوازی می‌کنی .🌹🌹من تا پایان عمرم به این می‌اندیشم؛"زنی که عشق را می‌پذیرد، تا چه اندازه بی دفاع می‌گردد!!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدانکنه فکرای خوب😁چرافکرای بدعاشق شدن مگه گناهه؟فقط جرمت این بودکه عاشق آدم عوضی شدی رابططون هم حلا ...

عاشقتمممممم😍😍😍😍