2777
2789
عنوان

شوهرم ...

245 بازدید | 19 پست

شوهرم اصلا سالگرد و تولد و ... حالیش نیس. خیلیم اروم و توداره.

بغل و محبت کلامی و شوخی میکنه ها اما اصلا اینجورچیزا براش مهم نیس. برای منم مهم نبودا اما تازگیا دلم میگیره. ن سوپرایزی ن چیزی.

هرچی بخوام پول میده میخرم یا میبره میخره برام‌ اما خودش نمیخره کادو کنه بیاره.

دلم گرفته.حس میکنم خوشبخت نیستم

بهش بگو علایقتو

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی چقد لوسین 

برا همچین چیزی فک میکنی خوشبخت نیستی 

من خودمم ب نظرم اینا چرته تو ۲۰سال پیش یه روزی ب دنیا اومدی چرا باید بقیه بت کادو بدن چون به دنیا اومدی؟ 😐

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

به خوبی هاش فکر کن

تک تک اینا که گفتی رو می‌تونست نداشته باشه و اون وقت مطمئن م خیلی بیشتر دلت میگرفت

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    
بهش بگو علایقتو

میگه من اینجوریم. 

منم گیر نمیدم . اصلا دوست ندارم چیزی رو تحمیل کنم و یه نفر انجام بده. اگه خودم بگم انجام دادنش و ندادنش برام مهم نیست.

بگم بهش و تولد بگیره انگار اصصلا نگرفته

میگه من اینجوریم.  منم گیر نمیدم . اصلا دوست ندارم چیزی رو تحمیل کنم و یه نفر انجام بده. اگه خ ...

ن نگفتم بگو برات تولد بگیره ک. 

گفتم علایقتو بگو. بلاخره دونفر ک همو دوس دارن بخاطر هم ی تغییری میکنن هر چند کوچیک

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

عزیزم نمی تونید آدم ها رو تغییر بدید 

سعی کنید که انرژی منفی رو دور کنید از خودتون و خودتون رو با ایشون وفق بدید

همسرم من اهل کادو خریدن هست و تمام مناسب ها برام کادو میخرند ، گاها برخی مناسبت های تقویم که مرتبط با من هستش

ولی اصلا اهل ابراز کلامی و رفتاری نیست 

به شدت رسمی هستن 

حتی یک جمله هم صحبت نمی کنن

من نتونستم ایشون رو عوض کنم ولی خودم رو با ایشون وفق دادم

اگرچه منم درونگرا هستم ولی به شدت احساسی

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
يه مدت شما تولد و سااگرد رو سورپرايز كن بلكه ايشون هم ياد گرفتن

تولد چندانم مهم نیس برام درحد تبریک گافیه . حتی سالگرد رو هم یه شاخه گل بگیره برام کافیه . اما اصلا فرقی نداره براش