2777
2789
عنوان

چاقی با شیرخشک

734 بازدید | 32 پست

سلام خانوما میخوام صورتم پر شه ب نظرتون شیر خشک رو با شیر پاستوریزه قاطی کنم بخورم تاثیر داره واینکه ضرر نداره

کینه ای نیستم ولی الزایمرم ندارم👑

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ضرر رو نمیدونم ولی رو چاقی صورت بی تاثیر نیست

عه یعنی چاق میکنه😍 بعد چ وقتهایی بخورم چند روزه در روز دو سه قاشق میخورم خالی خالی

مرتب پوستت رو بشور و بعدش کرم های تقویتی بزن خودم امتحان کردم خیلی تاثیر داشت ماسک و کرم اب رسان عال ...

کرم ابرسان چی خوبه بگیرم گلم

شیر خشک خوبه تاثیر میزاره ولی قطع کنی برمیگرده

چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟
عه یعنی چاق میکنه😍 بعد چ وقتهایی بخورم چند روزه در روز دو سه قاشق میخورم خالی خالی

اره چاق میکنه ، اگه دوس داری خالی خالی بخور

من روزی دوبار یبار صبح یبار شب قبل از خواب دوقاشق شیرخشک تو‌نصف لیوان آب جوش قاطی میکردم یکم قهوه و عسلم اضافه میکردم میخوردم، تو ی ماه تاثیرشو دیدم، 

چون طعم شیر خشک و دوس نداشتم با قهوه بهتر میشد

اره چاق میکنه ، اگه دوس داری خالی خالی بخور من روزی دوبار یبار صبح یبار شب قبل از خواب دوقاشق شیرخش ...

ابن طعمش عالیه ک خریدم خالی میخورم من برعکس با اب حالم بهم میخوره. دوستم گفت با شیر قاطی کن بعدش ترسیدم گفتم نکنه بد باشه 

عه چ بد اگه بخوام خمبشه بخورم ضرر نداره مثلا قطعش نکنم 

دقیق نمیدونم ضررشو ولی هر چیزی زیادش ضرر داره

چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟
ب سالاد شیرازی یا ماست، پودر جوانه گندم اضافه کن بعد از غذا بخور روزی ۷تا ۸ لیوان آب بخور

از امروز همینکارو میکنم حتما