سلام امروز 29پری هستم بی بی چک زدم منفی. لتروزول شبی 2تا و متفورمین خوردم. ماه پیشم خوردم 31پری پریود شدم یعنی دوره ام 30روزه شد. اینماهم یعنی حامله نیستم؟
سلام منم دقیقا مثل شما لتروزود خوردم و روز ۱۴پریودم هم ک تخمک گذاری بود آمپولhcg زدم امروز ۱۳آذر موعد پریودمه ک فعلاپریود نشدم دیروز هم بیبی زدم منفی بود.یه هفته قبل هم سه لکه بینی داشتم مث پریودی زیاد نبود وکمی از لکه بینی هم بیشتر بود حالا نمیدونم پریود بوده یا دلیل خاصی داره حالا منتظرم دوسه روز دیگه اگا پری نشدم آز بدم.خداکنه باردار باشم.الان سومین ماهه اقداممه سه ماهه لتروزول خوردم فقط این ماه امپولم استفاده کردم
عمس رنگی ازاد شد ۲۷۰ .۹۷ م شد پول وسایلاش .بله درد داره من خیلی بود در حدی که جیق کشیدم قبلشم یه شیا ...
عزیزم 3سال جلوگیری دلشتم طبیعی بخاطر شرایط کاری چون سرکار میرفتم البته ازاین 3سال یکسالش جلوگیری نداشتم ولی چون اخرهفته ها خونه بودم حاملگی سخت بود همون موقع رفتم سونو چون چندباز پریودیم عقب افتاد گفتن تنبلی داری. الان 11ماهه دقیق اقدامم دوماه اسفند و اردیبهشت کلومیفن خوردم اونجاهم امپول ندادن کیست شد دکترمو عوض کردم دوماه بهم لتروزول داد الان منتظرم اگ باردار نبودم و پریود شدم برم پیشش. تیروییدم 5بود بهم قرص داد روزی یک چهارم میخورم.