2777
2789
عنوان

29پری بی بی چک

201 بازدید | 16 پست

سلام امروز 29پری هستم بی بی چک زدم منفی. لتروزول شبی 2تا و متفورمین خوردم. ماه پیشم خوردم 31پری پریود شدم یعنی دوره ام 30روزه شد. اینماهم یعنی حامله نیستم؟ 

برام دعا کنید نی نی بیاد بغلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دکتر بهم نداد دو ماه متفورمین و لتروزول استفاده کردم نشد .دیگه رفتم عکس رنگی الان امپول و لتروزو ...

عکس رنگی چقد هزینه داره. درد داره؟ شوهرم پارسال ازمایش داده دوباره بفرستم ازمایش؟ 

عکس رنگی چقد هزینه داره. درد داره؟ شوهرم پارسال ازمایش داده دوباره بفرستم ازمایش؟ 

عمس رنگی ازاد شد ۲۷۰ .۹۷ م شد پول وسایلاش .بله درد داره من خیلی بود در حدی که جیق کشیدم قبلشم یه شیاف گذاشتم .چقده اقدامی ؟؟؟ 

سلام منم دقیقا مثل شما لتروزود خوردم و روز ۱۴پریودم هم ک تخمک گذاری بود آمپولhcg زدم  امروز ۱۳آذر موعد پریودمه ک فعلاپریود نشدم دیروز هم بیبی زدم منفی بود.یه هفته قبل هم سه لکه بینی داشتم مث پریودی زیاد نبود وکمی از لکه بینی هم بیشتر بود حالا نمیدونم پریود بوده یا دلیل خاصی داره حالا منتظرم دوسه روز دیگه اگا پری نشدم آز بدم.خداکنه باردار باشم.الان سومین ماهه اقداممه سه ماهه لتروزول خوردم فقط این ماه امپولم استفاده کردم

عمس رنگی ازاد شد ۲۷۰ .۹۷ م شد پول وسایلاش .بله درد داره من خیلی بود در حدی که جیق کشیدم قبلشم یه شیا ...

عزیزم 3سال جلوگیری دلشتم طبیعی بخاطر شرایط کاری چون سرکار میرفتم البته ازاین 3سال یکسالش جلوگیری نداشتم ولی چون اخرهفته ها خونه بودم حاملگی سخت بود همون موقع رفتم سونو چون چندباز پریودیم عقب افتاد گفتن تنبلی داری. الان 11ماهه دقیق اقدامم دوماه اسفند و اردیبهشت کلومیفن خوردم اونجاهم امپول ندادن کیست شد دکترمو عوض کردم دوماه بهم لتروزول داد الان منتظرم اگ باردار نبودم و پریود شدم برم پیشش. تیروییدم 5بود بهم قرص داد روزی یک چهارم میخورم.

دکتر گفت لازم نیس دوماه بدون امپول اگ حامله نشدی بیا پیشم تا داروهاتو عوض کنم بعلاوه امپول

واسه منم لتروزول داد نمیخواست آمپول بده سونو سایز فولیکول ک کرد گفت حیفه فولیکول خوب داری یدونه hcg برایت مینویسم

خدایا شکرت 

عزیزم 3سال جلوگیری دلشتم طبیعی بخاطر شرایط کاری چون سرکار میرفتم البته ازاین 3سال یکسالش جلوگیری ندا ...

منم دقیقا چون شاغلم ومشغول درس بودم وخواستم کمی ثبات پیداکنم و همسرمم بچه نمیخواست بعد سه سال جلوگیری طبیعی دارم اقدام میکنم 

واسه منم لتروزول داد نمیخواست آمپول بده سونو سایز فولیکول ک کرد گفت حیفه فولیکول خوب داری یدونه hcg ...

من اصلا سونو نرفتم گفت نمیخواد بری