2777
2789
عنوان

لرزش نوزاد

770 بازدید | 13 پست

نوزاد یکماهم وقتی تازه خوابش برده سه بار،  هر دو سه دقیقه یبار بدنش میلرزه و بیدار میشه بعضی وقتا هم گریه میکنه 

البته مدتش خیلی کوتاهه اگر تو بغلم باشه زود میخوابه دوباره 

اگر تو گهواره باشه طولانی تره  

اینا نشانه تشنجه؟؟؟

...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیز دلم زود ببرش دکتر اطفال 

خدایی نکرده دوراز جون ب مغزش اسیب نزنه 

پسر من یهو میپرید دستش  تو خواب انگار میترسید با کوچکترین صدایی 

حالا اگر اینطوریه نگران نباش دکتر گفت گوششون ب صداها حساسه 

ولی لرزش رو ببر دکتر

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

دختر منم همینجور بود انگار دستش پرش داشت 

چیزی نبود دکتر بردم گفت هیچیش نیست 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

بچه من وقتی یه ماهش بود بغلم بود یهو رفت به عقب بعد جلو محکم تکون خورد انگار چیزی بیاد تو بدنش بعدش تا ۵ دقیقه شروع به گریه وحشتناک کرد منم باهاش گریه کردم‌از بس صحنه بدی بود 

من فقط دخترم دخترم دخترم‌دخترم‌ زندگیمه اول دخترم بعد برادرم بعد مادرم بعد خواهرم و پدرم رو دوست دارم

نه توخواب هی دستش و پاش میپرید 

بیشتر قنداقش میکردم خوب بود 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
پسرمن از خواب بیدارمیشه سرش میلرزه وحالت وحشت داره..بچه شما خوب شد

اینم بگم ک بعدها فهمیدم بچم رفلاکس پنهان داشته 

یعنی شیرش میدادم میذاشتم تو گهواره بعد از گلوش بالا میومد و دوباره قورت میداده این باعث اون حالت میشدم بیشتر

...