2789
عنوان

ارامش

216 بازدید | 38 پست

زیاد بخندید. زمانی که جنبه های بامزه و خنده دار جهان را ببینید، جهان بلافاصله محل خوبی خواهد شد. خنده یک پادزهر عالی برای  است و هورمون هایی را که به ما آرامش می بخشد آزاد می کند. 

کاربراقا هستم

باش چشم🙏خنده دوای هر دردیست

کاربر اقام🙏اللهم عجل لولیک الفرج ....خدایا ظهور اقامون امام زمان رو برسان🙏واسه سلامتی اقا امام زمان ی صوات .....😍    بـاور کـــــنآنکــــــس کہ وعــــدههمیـــشہ مــانـــدن را مـیدهـد!!رفتنـے تر استــ....دل نـــبـــند....😔‌‌‌‎‌‌‌🎸   یادبگیر هیچوقت دلتو ب هیچے‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ خوش نکنی دنیا زودی داشته هارو از ادم میگیره😔‌ کاش اینجا بودی!همین کنارِ خودم ...و من یادم می ‌رفت ؛که خسته‌ام ...خرابم ...ویرانم .......😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

احسنت

تبارک الله احسن الخالقین😊درود ب شرفت متنت قشنگ بود🙏🌹🌺

کاربر اقام🙏اللهم عجل لولیک الفرج ....خدایا ظهور اقامون امام زمان رو برسان🙏واسه سلامتی اقا امام زمان ی صوات .....😍    بـاور کـــــنآنکــــــس کہ وعــــدههمیـــشہ مــانـــدن را مـیدهـد!!رفتنـے تر استــ....دل نـــبـــند....😔‌‌‌‎‌‌‌🎸   یادبگیر هیچوقت دلتو ب هیچے‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ خوش نکنی دنیا زودی داشته هارو از ادم میگیره😔‌ کاش اینجا بودی!همین کنارِ خودم ...و من یادم می ‌رفت ؛که خسته‌ام ...خرابم ...ویرانم .......😔
شرف بردرودتون..ممنونم...شمازیبادیدید

باش شرف ب درودم😅😑خاهش میکنم نطر لطفتونه ....زنده باشین و پایدار🙏

نقاب خنده میزنیم به صورتمون و میریم به جنگ سرنوشت😊

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
شما کاربری قبلیتون چی بوه

کاربریم از تعلیق در اومد خودم خواستم از نینی یار ک کاربریمو تعلیق کنه ولی الان دیگ در اومد از تعلیق 

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
شما کاربری قبلیتون چی بوه

از پست هاییی ک تو تاپیکاتون زده بودین خیلی خوشم اومد 😊

من اصلا نمی خندم  متاسفانه

بخند تا دنیا به روت بخنده 😊

بخند تا دنیا به روت بخنده 😊

اصلا توانایی و میل به خنده ندارم 

گاها لبخند می زنم 

دیروز با یه نفر صحبت میکردم یهو خندیدم ، گفت چقدر خنده هات زیباست 

تا حالا توجه نکردم بودم

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

عمری شکسته های دلم را بدون تو

با قطره های اشک به هم بند می زدم 

با آنکه درد توی دلم شعله می کشید

اما همیشه پیش تو لبخند می زدم

غزلبانو#  

ببخشید اگه با موضوع تاپیک تناقض داشت