2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیز نرم رو سر بچه که به مرور سفت و بسته میشه

پسر من ۸ماهشه موهای جلو سرش بلند شده؛چجوری میفهمین سفت شده؛مال پسر من اصلامشخص نیست.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.

سلام گل

چرا واقعا چرا 😡 ازکاه# کوه نسازید

این یک حسن محسوب میشه نه ضعف 

خداوند مفصل های ریز جمجمه طفل رو آزاد میذاره تا در کودکی که طفل آسیب پذیره ، مشکلی براش پیش نیاد 

اگه کوچولو خدایی ناکرده ضربه ای ببینه چیزیش نمیشه اون مایعی که مفصل ها رو میپوشونه ضربه گیر محسوب میشه 

درکل نگران نباش طبیعیه 🤗

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖
ملاج دیگر چیست؟

همین جریانی رو سرشون نرمه

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

تازه اگه زود بسته میشد بد بود

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑