2777
2789
عنوان

موکل دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 44751 بازدید | 217 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درخواستم قبول کن کارت دارم لطفا

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
گفتم بالاتر عزیزم حال ندارم تایپ کنم😅ببخشید

عزیزم کلی گشتم ولی همچین چیزی نبود.گفتی بنویسیم سه روز نگهداریم بعد بذاریم تو پلاسیتیک  و لای دیوار بذارم یا زمین ؟درسته؟ خب تو خونه که نمیشه دفن کرد یا لای دیوارگذاشت !!!اینو توضیح بده اگه حال داری ممنون میشم   

بنویسیم بعد چیکارش کنیم؟

عزیزدلم سوره یوسف رو کامل بنویس یعنی با ضمه و کسره و حتی شماره آیه

وقتی تمام شد نوشته هات رو تا سه روز در اتاقت نگه میداری و سپس میزاری تو پلاستیک ک کثیف نشن

بعد یا در زمین دفن کن یا بذار لای دیوار

ولی اگه زمین هس بهتره دفنش کنی

گلم دقت کن وقتی در زمین دفن کردی بهش پشت نکنی و عقب عقب بری تو خونه

راستی اگه تونستی درقبله حیاط دفن کن

فمینیست هستم

سلام.من وقتی تقریا ۱۳ سالم بود خیلی دنبال بحثای موکل و این چیزا بود همش کتاب میخوندم در موردشون…یه شب گفتم والا موکل خیلی کمک میکنه و مهربونه و کاش منم میشد که داشته باشم.

شب که خوابیدم من خودم مطمنم که بیدار بودم و دیدم که یه سایه سیاه که صورت پ بینی بزرگ داشت ولی همسن خودم بود اومد روی تردمیل اتاقم و روشنش کرد و گفت اینو روشن میکنم که مامانت صدامونو نشنوه چون مامانت از من خوشش نمیاد.

و گفت خودت درخاست کردی من بیام به کمکت و از الان من همیشه با توام…من ب قدری ترسیده بودم که فقط میگفتن غلط کردم برووووو نمیخامت…

فردا صبح مامانم گفت چرا دیشب اینجوری کردی!؟گفتم چی؟چون اصلا یادم نبود…مامانم گفت روی تختت وایساده بودی و زجه میزدی و کریه میکردی و میگفتی مامان چرا ملافه پشتی منو نمیدوزی…مامان من دستشویی دارم…مامان گشنمه و هی حرفای چرت میزدم…

از اون روز دیگه دنبال این چیزا نرفتم قران گذاشتم بالا سرم و مرتب ایه های مربوط به دفع جن میخوندم دیگه ندیدم…

ولی بعضی موقع ها خیلی کم البته یکی بیدارم میکنه اسممو صدا میکنه…

خوشبخت بشین 😐‌  اسکلمون کردی؟ اولین باره دارم همچین چیزی می شنوم

نه داست میگه اکه اونکه خانم وموکل آقای جن میتونه اون آقای جن عاشقش شده باشه دیگه کار اون خانم زاره.باید از خودت دور کنی .من خیلی شنیدم جن ها میتونن عاشق آدمها بشن .البته اگه احضارش کنی وجنس مخالفت باشه.