2777
2789
عنوان

موکل دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 44751 بازدید | 217 پست
ی نگاهی ب تاپیک بعدیش بنداز بعدش موکل کجا بود مگه الکیه داشتن مولکل درتوان هرادمی نیس یکی ازقوانین م ...

پدر یکی از دوستام موکل دارن 

ادم کاملا موقر و یکی از مسئولای مهم کشورن و

هرمشکلی کسی داشته باشن از موکلشون میپرسن و میگن

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر یکی از دوستام موکل دارن  ادم کاملا موقر و یکی از مسئولای مهم کشورن و هرمشکلی کسی داشته با ...

باورنمیکنم چون خودم اون آدمی ک باجن ازدواج کرده بود ولوداده روبچه هاشودیدم ازنزدیک اتفاقا ی هدیه داده ب مرده ی درخت براش کاشته ک خیلی شفا میده میوش 

پدر یکی از دوستام موکل دارن  ادم کاملا موقر و یکی از مسئولای مهم کشورن و هرمشکلی کسی داشته با ...

اینابازارگرمیه ک میگن موکل داریم میخان خوشونو بکشن بالا مردم ازشون حساب ببرن دختر عموی منم بعدلزازدواجش همین کلکو زد تاخانواده شوهرش بترسن اینقد مهارت داره توشیراز معروف شده شوهرش قاضی هست ببینی چ اسمی درکرده با این موکل داشتن زن دوم قاضی هم شد

عبدل الرحمان تا حالا از من چیزی نخواسته فقط هرکاری ویادرخواستی من داشتم انجام داده حتی بهش بگم چندسا ...

یهو ازت میخواد دیگه مثل همین ازدواج! چون نزدیکیکنید تو دچار انواع بیماری میشی بخاطر انرژیه اون