2789
عنوان

مادرشوهرم

429 بازدید | 38 پست

و شوهرم امروز به فاصله چند ساعت هردو یه حرفو بهم زدن یعنی ممکنه پسرشو پر کرده باشه؟امروز سرسفره شوهرم گفت ی دست صدانداره تواین دوره زمونه زنم باید کمک شوهرش کار کنه و چند نفرو مثال زد(درصورتیکه خواهرش و تمام دخترای فامیلش خانه دارن.چه پدری چه مادری).من چیزی نگفتم..بعد امشب دوباره مادرش باپدرش حرف میزد یهویی نگاه بمن کردو گفت تواین گرونی باید زن و شوهر باهم کار کنن..من کار هنری انجام میدم تو خونه و میفروشم زیاد فروش نمیره و وظایف خونه داریمو هم خوب انجام میدم..ولی مادرشوهرم توقع داره برم توکارگاهشون کارگری کنم پابه پای پسرش و اونجا رو اجاره کنیم ازشون..من نمیخام اینطوری بشه نمیخام وقتمو بیرون خونم بگذرونم

.حالا نمیدونم چطوری اگه دوباره بحثش پیش اومد جواب هر دوشونو بدم یااصلا جواب ندم؟

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...

بگوهروقت دخترات رفتن سرکار منم میرم

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤               

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا نباید جوابشونو داد؟من عقدم تجربه لازمم

اخه مستقیم نگفته که تو بیا برو‌کار کن یه چی انداخته واکنش ببینن استارتر سر حرفو باز کنه اونها هم از خدا خواسته تا ته قضیه میرن و هی جر و بحث میشه ولی وقتی خودشو بزنه به اون راه از این گوش بشنوه از اونور در بده نمیتونن پیشروی کنن زمانی باید واکنش نشون بدن بگن تو هم بزو سر کار اون موقع باید جواب بده

دخترهای خوبی باشید اینجا کلیک کنید گزارش بزنید👈🏿🙏🏻کلیک بنما
بگو راست می گید چرا به دخترتون هم این پیشنهاد نمیدین تا دامادتون هم سختی نکشه طفلک.

دامادشون پولداره...میگه دامادم دستش به دهنش میرسع نیازی نیس بره کار کنه دخترم..

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...