2777
2789
عنوان

آل سعود

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 54 پست
جای این که بگی عرب ،اسم همون کشور بیار،نه اینکه بگی عرب ها،در ضمن آل کثیر خودش عربه اگه اینقدر دلت ب ...

والا بخدا

عرب عرب میکنن بعد تا یه چی بهشون میگیم میگن نه ما منتظرمون با عربای ایران نیست با عربای خارجه.  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما نیاز ب کسی نداریم ما پرسپولیسم 

خودمون واسه خودمون کافی هستیم 

زنده باد ارتش سرخ 

#پرسپولیس#زیباترین#عشق#جهان#

دختری هستم سرخ عاشق پرسپولیس❤ کنکوری هستم و دارم درس میخونم❤خواهر زادم و خیلی دوست دارم❤
چشمای بردار زاده عیسی نازکه حالا شادی تموم میشه بازی تموم میشه این قضیه حل یه سری به ظاهر ایرانی می ...

دیگه نامردیه ایرانیا هم میندازید تقصیر عربا

هر کشور دیگه ای هم بود همین کارو میکرد که بهترین بازیکن حریف حذف کنه تا کمکی بشه به بردش،یعنی خیلی عجیبه؟

خسته ام مثل زمانی که نیستی ، آه که تو همیشه همانی که نیستی...
دیگه نامردیه ایرانیا هم میندازید تقصیر عربا هر کشور دیگه ای هم بود همین کارو میکرد که بهترین بازیکن ...

تو اصلا الان هر چی من بگم درک نمیکنی اینستا داری بیده پیجتو تا بهت بگم❤👌🏻

وایییی چطور میتونی من مجردم ب خودم میگم عمرا با استقلالی ازدواج کنم 😂😂😂 من شیش آتیشه ام ❤

بخدا منم خیلی تعصبی رو تیمم ینی کل اینستام فقط پرسپولیسه وقتی قطر بودن و استقلال حذف شد نمیدونی چیکارش کردم کم موند همدیگرو بزنیم😂

هعی خواهر چیکار کنم دیگه عاشق هم بودیم این چیزا برامون معنی نداشت😂😂😂ولی جدای از شوخی اخلاقش ماهه من زیاد رو مخش میرم با کل کل که دیگه اخرش میگه بابا شماها خوب ولمون کن😂

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍
کار کشته بازی در اوردن 😂💦

تو عنوانت یه ال سعود نوشتی،بعد تو توضیحات نوشتی عرب جماعت...عرب های ایران هم عرب جماعت هستن، جای عرب جماعت میتونستی بنویسی ال سعود

خسته ام مثل زمانی که نیستی ، آه که تو همیشه همانی که نیستی...
کار کشته بازی در اوردن 😂💦

😂😂😂😂حلالشون نمیکنم که نزاشتن ما ببریم

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍
تو عنوانت یه ال سعود نوشتی،بعد تو توضیحات نوشتی عرب جماعت...عرب های ایران هم عرب جماعت هستن، جای عرب ...

عزیزم من بگم گوه خوردم بیخیال میشی 😶🙂

باو متن مشخصه در مورد کیه دیگه چ گیری دادی به جزئیات

تو عنوانت یه ال سعود نوشتی،بعد تو توضیحات نوشتی عرب جماعت...عرب های ایران هم عرب جماعت هستن، جای عرب ...

عیسی ال کثیر خودش هم عرب هست عزیزم استارتر منظوری نداشت از سر عصبانیت از ال سعودی های وطنی اینطور نوشته