2777
2789
عنوان

آل سعود

628 بازدید | 54 پست

در مورد شادی گل عیسی آل کثیر، به نظرتون اصلا حرکت شادیش نژاد پرستانه بود. 

♦هر چند که قبلا این شادی گلشو از شروع فوتبالش داشته و همه میدونن به خاطر برادر زادشه که چشماش نازکه

حالا اینا به کنار کامنت گذاری بعضی ایرانی هارو درک نکردم چطوری روشون شد هم وطنشونو به عرب جماعت بفروشن

حالا ما میگیم حرکتش نژادپرست بود ۶ ماه محرومیت خیلی نامردیه میتونستن یه اخطار بدن بهش. اخه این طفلی تازه اومده تو اسیا و هیچی نمیدونسته یه اخطار میدادن که یاد بگیره

اخه خیلی فوتبالیست های مطرح این شادی گل رو داشتن و کسی بهشون چیزی نگفت

اینا مشکلشون ایرانی بودن عیسی بود

و امیدوارم تقاص پس بدن🖤

الهی بمیرم واسش با چ سختی ب پرسپولیس رسید ولی ی عده خدانشناس 

چی بگم ایشالا با قدرت برمیگرده

دختری هستم سرخ عاشق پرسپولیس❤ کنکوری هستم و دارم درس میخونم❤خواهر زادم و خیلی دوست دارم❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونایی که از عربا حمایت کردن .......

بهتره نگم کیا بودن چون همه میدونن دوست ندارم بحث بشه

اگر چه جان دادیم ، اگر جوان دادیم ، بهای انسان بود ، برای ازادی ✌🏻 ایران همیشه سرسخت ، بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

اونایی که از عربا حمایت کردن ....... بهتره نگم کیا بودن چون همه میدونن دوست ندارم بحث بشه

دقیقن از خودشون ک آبی گرم نمیشه مجبورن😂😂

دختری هستم سرخ عاشق پرسپولیس❤ کنکوری هستم و دارم درس میخونم❤خواهر زادم و خیلی دوست دارم❤

همینم مونده بود تو نی نی سایت بخاطر فوتبال و حاشیه هاش خودمون رو جر واجر کنیم

إِلَهِي كَيْفَ أَدْعُوكَ وَ أَنَا أَنَا، وَ كَيْفَ أَقْطَعُ رَجَائِي مِنْكَ وَ أَنْتَ أَنْتَ، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَسْأَلْكَ فَتُعْطِيَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَسْأَلُهُ فَيُعْطِينِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَدْعُكَ [أَدْعُوكَ ] فَتَسْتَجِيبَ لِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَدْعُوهُ فَيَسْتَجِيبُ لِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَيْكَ فَتَرْحَمَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ فَيَرْحَمُنِي، إِلَهِي فَكَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَيْهِ السَّلامُ وَ نَجَّيْتَهُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَنْ تُنَجِّيَنِي مِمَّا أَنَا فِيهِ، وَ تُفَرِّجَ عَنِّي فَرَجاً عَاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ، بِفَضْلِكَ وَ رَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ

ببین با دو جین بازیکن میلیاردی بهترینای لیگ هیچی نمیشن قول میدم امسال گلات میکنیم❤❤❤

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍
دقیقن از خودشون ک آبی گرم نمیشه مجبورن😂😂

دقیقاااااااااا 😕😂

اگر چه جان دادیم ، اگر جوان دادیم ، بهای انسان بود ، برای ازادی ✌🏻 ایران همیشه سرسخت ، بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

خب کار خیلی بدی کرد من نمیدونم کجاش درسته قصیه عرب ها رو هم نمیدونم

این شادی و گل و همیشه انجام میداد ربطی ب نژاد پرستی نداشت