به نظر من نه فقط برای دیگران دعای بد کردن گناه به نظر من برای کار خیر چه اشکال داره
نه اصلا کاری ب بقیه یا دعاهای جدایی و بد ندارم .فقط برای رابطه خودم و شوهرمه.یه سید بهم گفته این دعا رو درست میکنه خاستم ببینم چجور دعایی زیاد راضین ازش
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ولی درمورد دل گوسفند دیدم که ۷ تا سوزن فرو میکردن داخلش برا عاشق کردن یه شخص
که یکی از نزدیکانم انجام داده بود و طرف اومد خواستگاریش
تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰ منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
نمیدونم فقط میدونم کرج بوده و سید طباطبایی هم بوده طرف
تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰ منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم