bahar_ab مدیر عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 445 عنوان اوناییکه ارتودنسی کردن بیان | مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 25 پست هلو عشقابچها من چندروز دیگ ارتودنسی میکنم اما یخورده نگران اینم ک بهمنیان و قیافم خیلی بد بشه..شما تو دوره درمانتون قیافتون دچار مشکل نشد یا فرم لب هاتون؟؟چه رنگی زدید و چ رنگی قشنگره واس براکت بنظرتون؟؟ هَرکِه بَرمیگردانَد از ما روی.....ممنونیم ما:) 1399/09/13 | 00:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mitra_ad عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 4054 من لبام یه جوری درشت تر نشون میداد البته زشت نشده بودم... بعد که تموم شد برگشت به حالت اول دندونات لق نشدن ؟ من اینجا خوندم یه سریا گفتن پشیمونیم دندونامون لق شدن 🖤عزیز وطن غریب وطن بی نوا وطن🖤نفسم این خاکه خون گرمم پاکه🖤
bahar_ab مدیر استارتر عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 445 اسی دندون کشیدی؟ آره وحشتناک ترین قسمتش بود😂😂 هَرکِه بَرمیگردانَد از ما روی.....ممنونیم ما:)
دخترشهرپریانم عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 532 دندونات لق نشدن ؟ من اینجا خوندم یه سریا گفتن پشیمونیم دندونامون لق شدن نه خداروشکر اعتقادات هرکسی مثل مسواکشه🙃 خواهشا تو حلق بقیه نکنیدش 😏
bahar_ab مدیر استارتر عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 445 چقدر شد هزینت؟ 12تومن اما فکر میکنم بستگی به نوع مشکل قیمت متغییره هَرکِه بَرمیگردانَد از ما روی.....ممنونیم ما:)
mitra_ad عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 4054 آره وحشتناک ترین قسمتش بود😂😂 وااای 😥 چند تا کشیدی؟ منم میخوام برم ارتودنسی کنم ولی از کشیدن دندون میترسم اونم دندون سالم😰 🖤عزیز وطن غریب وطن بی نوا وطن🖤نفسم این خاکه خون گرمم پاکه🖤
دخترشهرپریانم عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 532 لبهات بعد اتمام دوره درمانت اصلا فرقی نکردن؟؟ نه... عین اول شد اعتقادات هرکسی مثل مسواکشه🙃 خواهشا تو حلق بقیه نکنیدش 😏
bahar_ab مدیر استارتر عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 445 هردفعه هم براکت هارو میگف چه رنگی میخای همه ی رنگاهم قشنگ میشد عهههه چقد خوب خیالم راحت شد دراین مورد حداقل مرسی خوشگلم😍😍😍😍 هَرکِه بَرمیگردانَد از ما روی.....ممنونیم ما:)
دخترشهرپریانم عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 532 عهههه چقد خوب خیالم راحت شد دراین مورد حداقل مرسی خوشگلم😍😍😍😍 قربونت 😘 اعتقادات هرکسی مثل مسواکشه🙃 خواهشا تو حلق بقیه نکنیدش 😏
sara07897 عضویت: 1398/02/03 تعداد پست: 14 5 ماهه ارتودنسی کردم ن لب ها تغییری نمیکننمن کش طوسی میندازم
bahar_ab مدیر استارتر عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 445 چقدر خوب واسه ما دو۱۵تا۱۶ تهرانیم ما دندونای من نابودم هست و خییلی هم میترسم بنظر من هرچی زودتر بری بهتره من پارسال رفتم معاینه اما ترسیدم و ادامه ندادماونموقع ۷تا ۸ تومن درمیومد برام الان شد ۱۲هرچی دیرتر بری هم طول درمانت طولانی تر میشه هم گرونتر سختیش فقط کشیدن دندونه اما همه میگن ک میرزه هَرکِه بَرمیگردانَد از ما روی.....ممنونیم ما:)
خورشیداسمانی عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 26746 بنظر من هرچی زودتر بری بهتره من پارسال رفتم معاینه اما ترسیدم و ادامه ندادم اونموقع ۷تا ۸ تو ... سعیمو میکنم برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترینها هستی