2777
2789
عنوان

طلاق عمم

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 48 پست
فک کنم بشه به پسر تا ۱۸سالگی به دخترم تا زمانیک مجرد باشه حقوق رو میدن  

دختر مطلقه و بیکار باشه میشه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
میشه دور زدن قانون صیغه مشابه اینکارو دیدم ولی حلال نیست بنظرم

چرا نباشه شوهرش مریصه کی خرجشونو بده گشنه بمونن حلاله .؟!

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا نباشه شوهرش مریصه کی خرجشونو بده گشنه بمونن حلاله .؟!

خانم میتونه کار خونگی انجام بده 

مثل بقیه خانم های سرپرست خانوار

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
میشه دور زدن قانون صیغه مشابه اینکارو دیدم ولی حلال نیست بنظرم

داداش من کارمند بیمه ست ایتقدر این مدلی باب شده که نگوووو

طلاق میگیرن حقوق پدرشو درمیاره بعد زنه با عقد عادی برمیگرده به شوهرش رسمی نمیکنن بیمه هم هیچ مدرکی برای این موارد نداره

داداش من کارمند بیمه ست ایتقدر این مدلی باب شده که نگوووو طلاق میگیرن حقوق پدرشو درمیاره بعد زنه با ...

بله دیدم و شنیدم

من در مورد حلال بودنش گفتم

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
ولی فک کنم حقوق پدر به دختر میرسه ولی حقوق مادر نه. من میشناسم جدا شدن صوری بعد صیغه کردن

حقوق مادر به دخترم میرسه. عمم معلم بود فوت کرد حقوق بازنشستگیشو میدادن به دختر مجردش

خانم میتونه کار خونگی انجام بده  مثل بقیه خانم های سرپرست خانوار

مریض داری کنه کار خونه کنه به بچه ها برسه بعد بره دنبال نون ؟ حیف که میترسم لغو شم 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم