2777
2789
عنوان

طلاق عمم

570 بازدید | 48 پست

سلام دوستان شوهرعمم بیمارخاصه نمیتونه سرکاربره الان بیکاره توخونه هست پول بیمشم نداده حقوق بگیرنیست .شغلش ازادبود.حالامادربزرگ من حقوق بگیره عمم میتونه ازشوهرش جدابشه که بعد120سال مادربزرگم حقوقش برسه به دخترش البته این پیشنهادخودمادربزرگم بودمیگه حیفه لااقل بعدمرگم حقوق ازبین نره ایاشدنیه؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی طلاق بگیره حقوقش نصف میشه اگ پدر عمت کارمند باشع 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱 🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀 یک عدد خردادی مهربون😍❤️

بله 

میشه

دور زدن قانون

صیغه

مشابه اینکارو دیدم

ولی حلال نیست بنظرم

هر چند من جای عمه اتون نیستم 

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

میتونه طلاق بگیره صیغه همسرش بشه 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱 🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀 یک عدد خردادی مهربون😍❤️