2777
2789
عنوان

میشه کمک بدین؟

503 بازدید | 5 پست
پوست اطراف ببخشیییییــــــــــــــــید مقعد پسرم سرخ شده و پوسته پوسته شده و مثل جای جوش می مونه. نمی دونم چی بهش بزنم. گاهی هم خارش داره.
تجربه ای دارین که پماد خاصی را بهتون تجویز کرده باشن؟ یعنی از چیه؟ کمک کنید ممنون میشم
می تونید از پماد "کلوبتازول" استفاده کنید، احتمالا سریع خارش رو قطع می کنه و بعد 2،3 روز هم خوب می شه. ولی این یه درمان کورتونیه و احتمالاً مشکلش برمیگرده. پس حتماً پیش متخصص پوست برید.
احتمال کرم گرفتن بچه ها هم زیاده؛ اگر بیشتر شب ها خارش داره شاید کرم باشه که با قرص مبندازول درمان می شه.
ممنونم نژلا جان اما خارش زیاد نداره فکر می کنم خارشش ره خاطر التهاب پوستشه . ولی یک هفته ای هست که قرمز و پوسته پوسته شده .

دوستای دیگه هم اگر می دونید لطفا راهنمایی کنید ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهش میکنم. پس اگر این طور باشه کلوبتازول حتما خوبش می کنه (دختر خالم دقیقاً همین طور بود و با این پماد خوب شد) ولی ممکنه اثر موقت داشته باشه و بعد از چند هفته برگرده.
وقتی میشوریش بذار خودش 5-10 دقیقه باز باشه تا خشک بشه، من وازلین بچه فیروز رو خیلی قبول دارم! عالیه! التهابات رو سریع برطرف میکنه.
((مزاحمان جنسی ماسک زشتی برچهره ندارند. آنها زرهی از اعتماد بر تن دارند)). به کودکان اموزش درست بدهیم.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=639547&PageNumber=2