2777
2789
عنوان

خانه اوقافی

6056 بازدید | 19 پست

سلام مایه خونه  دیدیم خیلی خوبه ولی اوقافی اینجا کسی  میدونه هرسال چقد باید ب اوقاف پرداخت کرد؟؟یا میشه خونه  رو باپرداخت پولی از اوقاف دربیاریم؟؟؟بنظرتون خوبه  یابده نخریم؟

مگه امکانش هست این خونه رو خرید ؟

بنظرم حتما از آژانس املاک بپرس گلی 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ار نظر من خوب نیست چون بارها دیدم به مشکل برخوردن با اوقاف بعدش

نمیتونین کامل بخرید خونه رو 

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

من دلم صاف نمیشه با پرداخت پول به اوقاف

وگرنه چون قیمتشون خیلی پایین تره مناسب هستن

بعضیاشونم که بدتر هستن و سندشونم ازاده کی میدونه چجوری ازاد شده

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

ببین باید اول بپرسی اوقاف خاصه عامه چطوریه چون ممکنه با شرط باشه

ما یه ویلا شمال دیدیدم ماهی شصت هزار باید میدادیم اوقاف 

ولی من دوست نداشتم مذهبی نیستم ولی به حلال و حرام معتقدم

برای مذهبیا هم مشخصه نماز میگن نداره

بله تو خونه اوقافی رو دیدم خرید وفروش میکنن پس حتما باید تحقیق کنیم از اداره

دقیقا حتما تحقیق کنی گلی 

خونه خریدن شیرینی خودشو داره ولی واقعا ریسک و باید دقت کرد

میری خونه بخری متوجه میشی رهن بانک 😑 نمیره هم آزادش کنه 

باید واقعا زیرو بم یچیزی رو آورد 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
دقیقا حتما تحقیق کنی گلی  خونه خریدن شیرینی خودشو داره ولی واقعا ریسک و باید دقت کرد میری خون ...

اره ما میخوایم خونه خودمونو بفروشیم این نزدیک خونه مادرم بخاطر شبکاری شوهرم  مجبورم نزدیک باشم اونو بفروشیم اینو بخریم ولی دودلم میگم خونمو  بدم اوقافی بگیرم ولی این شرایطش خوبه جاش خوبه و مغازه داره سرخونه

ینی اگه پول سالانه اش هم پرداخت بشه نماز نداره؟

ببین من درباره خونه ای که خودمون دیدیم تحقیق کردم

وقف خاص اولاد ذکور بود

یعنی یه اقایی چند هکتار زمین رو وقف کرده گفته تا وقتی پسرام هستن درامد حاصل ازش فلان قدرش برسه به پسرام

بعد اینا دادن به یه کله گنده یه شهرک لوکس ساختن گلزار هم تبلیغشو میکنه یه واحدم بهش مجانی دادن

مالکین هم یه مبلغ ناچیز میدن اوقاف

ایا واقعا نیت وقف کننده این بوده؟؟؟با اینکه قیمتش عالی بود من با کلی بحث نذاشتم شوهرم بخره

احساسم این بود شایدم واقعا مشکلی نباشه