2777
2789
عنوان

هرچی درمورد امام زمان میدونید بگید

251 بازدید | 18 پست

من میدونم وقتی بهش سلام میدیم اونم جواب میده

میدونم اسمشو بیاریم نیاد پیشمون

میدونم به حرفامون و درد و دلامون گوش میده برامون دعا میکنه

میدونم خیلییییی مهربونه 

میدونم نامه اعمالمونو میبینه و وقتی یه گناهی میکنیمم غصه میخوره 

باید براش صلوات بفرستیم به نیت ظهورش

الهم عجلولیک الفرج بگیم زیاد 

باید خیلییییی دعا کنیم خیلیییی

بهتره کار خوبی که میکنیم هدیه کنیم ثوابشو به آقا تا خوشحالشون کنیم امام زمانم برامون دعا میکنن

بهش قول بدیم یه گناهو ترک کنیم ..... 

شما چیا از امامتون میدونید.؟؟

آرزوم اینه انقدر نقاشی بکشم که دیگه دیوار های خونمون جا برای تابلو نداشته باشه، انقدری بکشم که وقتی کسی میاد خونمون حس کنه اومده نمایشگاه نقاشی...💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم وقتی ب نامه ی اعمال من نگاه میکنه برام گریه میکنه  میدونم با هر گناهم ی غم تو دلت مهدی فاطمه انداختم پیشمونم آقا کمکم کن 

♦️مهمترين سايزي که بايد آدم بدونه سايز (دهنشه).♦️قضاوت در مورد ديگران انتقاد نيست (توهين) است.♦️هر کار يا حرفي که در آخرش بگيم "شوخي کردم"، شوخي نيست حمله به شخصيت آن فرد است.♦️بازي کردن با احساسات مردم، زرنگي نيست، (هرزگي) است.♦️خراب کردن يک نفر توي جمع جوک نيست، (کمبود) است.♦️به راهي که اکثر مردم مي روند بيشتر شک کن، اغلب مردم فقط تقليد مي کنند. انگشت نما بودن بهتر از *** بودن است.♦️ﻳﺎﺩ ﺑﮕﻴﺮﻳﻢ ﻛﻪ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﻧﻜﻨﻴﻢ♦️ﻫﺮﮐﯽ ﺧﻮﺷﮕﻞ ﻭ ﺧﻮﺵ ﺗﯿﭙﻪ ﻫﺮﺯﻩ ﻧﯿﺴﺖ !♦️ﻫﺮﮐﯽ ﺭﯾﺶ ﺩﺍﺭﻩ ﻣﻮﻣﻦ ﻧﯿﺴﺖ !♦️ﻫﺮﮐﯽ ﭼﺎﺩﺭ ﻣﯿﺰﺍﺭﻩ " ﻣﺮﯾﻢ ﻣﻘﺪﺱ " ﻧﯿﺴﺖ !♦️ﻫﺮﮐﯽ ﺧﻮﺵ ﺯﺑﺎﻧﻪ ﭼﺎﭘﻠﻮﺱ ﻧﯿﺴﺖ!♦️ﻫﺮﮐﯽ ﻣﯿﺨﻨﺪﻩ ﺑﯽ ﻏﻢ ﻧﯿﺴﺖ !♦️ﻫﺮﮐﯽ آﺭﺍﯾﺶ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻓﺎﺣﺸﻪ ﻧﯿﺴﺖ !♦️ﻫﺮﮐﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﮐﺎﺭﻣﯿﮑﻨﻪ ﺣﻤﺎﻝ ﻧﯿﺴﺖ!♦️ﻫﺮﮐﯽ ﺩﻭﭼﺮﺧﻪ ﺳﻮﺍﺭﻩ ﻓﻘﯿﺮ ﻧﯿﺴﺖ!♦️ﻫﺮﮐﯽ ﺁﺩﻣﻪ، ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻧﯿﺴﺖ!♦️ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﻣﯿﮑﺸﻪ، ﻣﻌﺘﺎﺩ ﻧﯿﺴﺖ!♦️ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺑﻠﻮﻧﺪ ﻣﯿﮑﻨﻪ، ﺧﺮﺍﺏ ﻧﯿﺴﺖ!♦️ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺑﻨﺰ ﺳﻮﺍﺭ ﻣﯿﺸﻪ، ﺑﯽ ﺭﺣﻢ ﻧﯿﺴﺖ!♦️ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺩﺭﺱ ﻧﻤﯿﺨﻮﻧﻪ، ﺧِﻨﮓ ﻧﯿﺴﺖ!♦️ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺳﮑﻮﺕ ﻣﯿﮑﻨﻪ، ﻻﻝ ﻧﯿﺴﺖ!♦️پس زود قضاوت نکن....👌

اسی جان خوب شد یاداوری کردی که به امام زمان سلام بدیم..هر روز..ممنونم عزیزم.الهی همیشه شاد و سلامت و حاجتروا باشی...منم میدونم با ظهور اقا امام زمان دنیا گلستان میشه...❤

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
ما که گناهکاریم لیاقت نداریم واقعا

نگو اینجوری 

به خاطر امام زمان همه کارای بدی که فکر میکنی انجام میدی بزار کنار و برگرد

خیلییی دوستت داره که الان تو این تاپیکی

هیچ جیز اتفاقی نیست

آرزوم اینه انقدر نقاشی بکشم که دیگه دیوار های خونمون جا برای تابلو نداشته باشه، انقدری بکشم که وقتی کسی میاد خونمون حس کنه اومده نمایشگاه نقاشی...💗
اسی جان خوب شد یاداوری کردی که به امام زمان سلام بدیم..هر روز..ممنونم عزیزم.الهی همیشه شاد و سلامت و ...

بله منم اینو شنیدم که اگر مردم میدونستن که چقدر امام زمان بیاد اتفاقات خوب میفته همه روز و شب دعا میکردن آقا زودتر بیان 😥

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
بله منم اینو شنیدم که اگر مردم میدونستن که چقدر امام زمان بیاد اتفاقات خوب نیفته همه روز و شب دعا می ...

👌👌

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
نگو اینجوری  به خاطر امام زمان همه کارای بدی که فکر میکنی انجام میدی بزار کنار و برگرد خیلییی ...

دلم میخواد اقا بیاد از این بدبختی و فلاکت نجات پیدا کنیم

میدونم با هر چیز عجیب غریبی ک میبینیم داریم ب ظهور نزدیک میشیم

♦️مهمترين سايزي که بايد آدم بدونه سايز (دهنشه).♦️قضاوت در مورد ديگران انتقاد نيست (توهين) است.♦️هر کار يا حرفي که در آخرش بگيم "شوخي کردم"، شوخي نيست حمله به شخصيت آن فرد است.♦️بازي کردن با احساسات مردم، زرنگي نيست، (هرزگي) است.♦️خراب کردن يک نفر توي جمع جوک نيست، (کمبود) است.♦️به راهي که اکثر مردم مي روند بيشتر شک کن، اغلب مردم فقط تقليد مي کنند. انگشت نما بودن بهتر از *** بودن است.♦️ﻳﺎﺩ ﺑﮕﻴﺮﻳﻢ ﻛﻪ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﻧﻜﻨﻴﻢ♦️ﻫﺮﮐﯽ ﺧﻮﺷﮕﻞ ﻭ ﺧﻮﺵ ﺗﯿﭙﻪ ﻫﺮﺯﻩ ﻧﯿﺴﺖ !♦️ﻫﺮﮐﯽ ﺭﯾﺶ ﺩﺍﺭﻩ ﻣﻮﻣﻦ ﻧﯿﺴﺖ !♦️ﻫﺮﮐﯽ ﭼﺎﺩﺭ ﻣﯿﺰﺍﺭﻩ " ﻣﺮﯾﻢ ﻣﻘﺪﺱ " ﻧﯿﺴﺖ !♦️ﻫﺮﮐﯽ ﺧﻮﺵ ﺯﺑﺎﻧﻪ ﭼﺎﭘﻠﻮﺱ ﻧﯿﺴﺖ!♦️ﻫﺮﮐﯽ ﻣﯿﺨﻨﺪﻩ ﺑﯽ ﻏﻢ ﻧﯿﺴﺖ !♦️ﻫﺮﮐﯽ آﺭﺍﯾﺶ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻓﺎﺣﺸﻪ ﻧﯿﺴﺖ !♦️ﻫﺮﮐﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﮐﺎﺭﻣﯿﮑﻨﻪ ﺣﻤﺎﻝ ﻧﯿﺴﺖ!♦️ﻫﺮﮐﯽ ﺩﻭﭼﺮﺧﻪ ﺳﻮﺍﺭﻩ ﻓﻘﯿﺮ ﻧﯿﺴﺖ!♦️ﻫﺮﮐﯽ ﺁﺩﻣﻪ، ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻧﯿﺴﺖ!♦️ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﻣﯿﮑﺸﻪ، ﻣﻌﺘﺎﺩ ﻧﯿﺴﺖ!♦️ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺑﻠﻮﻧﺪ ﻣﯿﮑﻨﻪ، ﺧﺮﺍﺏ ﻧﯿﺴﺖ!♦️ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺑﻨﺰ ﺳﻮﺍﺭ ﻣﯿﺸﻪ، ﺑﯽ ﺭﺣﻢ ﻧﯿﺴﺖ!♦️ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺩﺭﺱ ﻧﻤﯿﺨﻮﻧﻪ، ﺧِﻨﮓ ﻧﯿﺴﺖ!♦️ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺳﮑﻮﺕ ﻣﯿﮑﻨﻪ، ﻻﻝ ﻧﯿﺴﺖ!♦️پس زود قضاوت نکن....👌

#حکایت

كارت بانكيم رو به فروشنده دادم و باخيال راحت منتظر شدم تا كارت بكشه ،

ولى در كمال تعجب ، دستگاه پيام داد :

"موجودى كافى نميباشد ! "

امكان نداشت ، خودم ميدونستم  كه اقلا سه برابر مبلغى كه خريد كردم در كارتم پول دارم،

با بيحوصلگى از فروشنده خواستم كه دوباره كارت بكشه و اين با پيام آمد:

"رمز نا معتبر است"

اين بار فروشنده با بيحوصلگى گفت:

آقا لطفا نقداً پرداخت كنيد ، پول نقد همراهتون هست؟....فكر كنم كارتتون رو پيش موبايلتون گذاشتين كلاً سوخته

در راه برگشت به خانه مرتب اين جمله ى فروشنده در سرم صدا ميكرد

"پول نقد همراهتون هست"؟

خدايا ما در كارت اعمالمان كارهاى بسيارى داريم كه به اميد آنها هستيم 😔

مثلا عبادتهايى كه كرديم ،

دستگيرى ها و انفاق هايى كه انجام داديم و ....

نكند در روز حساب و كتاب بگويند موجودى كافى نيست ،😭

وما متعجبانه بگوييم :

مگر ميشود ؟؟؟؟😮

اين همه اعمالى كه فكر ميكرديم نيك هستند و انجام داديم چى شد؟؟؟؟😮

و بگويند اعمالتان را در كنار چيزهايى قرار داديد كه كلاً سوخت و از بين رفت ... 😭

كنار بخل .....كنار حسد .....، كنار  ريا ....، كنار بى اعتمادى به خدا... ، كنار دنيا دوستى  و .....

نكند از ما بپرسند نقد با خودت چه آورده اى ؟؟؟؟؟

و ما كيسه مان تهى باشد ، دستمان خالى ....😞

خدايا از تمام چيزهايى كه باعث از بين رفتن اعمال نيكمان ميشود به تو پناه ميبريم كه :

اِن َنفس َلاماره باالسوأ اِلآ ما رَحِمَ ربى

#حکایت كارت بانكيم رو به فروشنده دادم و باخيال راحت منتظر شدم تا كارت بكشه ، ولى در كمال تعجب ، دس ...

فوق العاده بود

با اجازت من کپیش میکنم تو تاپیکای دیگم ازش استفاده کنم