2777
2789
عنوان

ازدواج پسر در ۱۸ سالگی با وجود مطالعه و افزایش آگاهی راجع به ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 5180 بازدید | 207 پست
پدرای ما اکثرا بعد از چندتا بچه تونستن به یه جای خوب توشغلشون برسن... یه پسر بینوا چقدر باید صبر کنه ...

یکی بمن بگه چرا میخواید ته مونده ی اعتقادات مردم به خدارو نابود کنید

اون بچه های کار زباله گردا ازکجا اومدن 

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
اره تازه بچم بیاد لابد انتظارداره کهنه ببنده 🤣🤣🤣امشب ازته دل خندیدم پسرای ۱۸ساله ی ما تواین سن ا ...

خداروشکر دلتون شاد شد. شاید ماموریت منم همین بوده اصلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رهن ۲۵ و اجاره ۵۰۰؛ سرکار خانم همه که از اول همه چی مهیا نبوده است براشون

😐😑

خب سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن

میخوای سن کم داماد بشی ولی میخوای خودتو زیر فشار له کنی قیافت از سنت بیشتر بزنه

چه ارزشی داره

بابای من اون موقع عقد کرده بود خونه خرید ولی مراسم ازدواجش مختصر بود الان شما میتونی ازازدواج طلای خانم بزنی خونه بخری؟

یکی بمن بگه چرا میخواید ته مونده ی اعتقادات مردم به خدارو نابود کنید اون بچه های کار زباله گردا ازک ...

اگر اعتقادی به خدا وجود داشته باشد که بحث مادیات نمیاد وسط بلکه خیلی خیلی بحث های مهمتر هست که متدیات اصلا بی رنگ میشود

لابد از پسرایی که ۱۸ سالگی ازدواج کردند

نه هی میخوان شعار بدن خدا روزی رسونه فلانه خدا میگه تلاش کن کار کن برکت میاد خب مثلا بچه روزیشو میاره اون بچه های بدبخت چرا نیاوردن

پدرای ما اکثرا بعد از چندتا بچه تونستن به یه جای خوب توشغلشون برسن... یه پسر بینوا چقدر باید صبر کنه ...

شما به عنوان یه خانوم حاضرید مثل قدیمیا برید تو یه اتاق ۱۲ متری همراه خانواده شوهر زندگی‌ کنید و هیچ توقع مالی ای از همسرتون نداشته باشید ؟!

خانوم دوره زمونه عوض شده ، قدیم تموم شد ، الان مهم کیفیته زندگیه 

والا منم خودم پسرم ولی نمیتونم انقد خودخواه باشم که برای رفع نیاز خودم چن نفر دیگه رو گرفتار کنم 

مهم شرایطه هر کی شرایطشو داره بگیره خوشبخت شه حالا میخاد ۱۸ سالش باشه یا ۸۰ 

اصفهان امروز شنیدم خونه گرونه دیوار وشیپور برو خواهشا یه نگاه بنداز اجاره ی اپارتمان بعدشم اگه پول ...

سواد نصف و نیمه چیه اصلا بی سواد. ولی شما بی زحمت تحصیلاتتون رو میگید