2777
2789
ایشالا سال بعد حتما موفق میشید

عزیز بیست سال دیگ

من سنم کمه

اعتماد به نفس از دسدادم

یه دی ماهی❄❄🌬 فقط خدا ❤فقط خدا عشق منه،دلم واسه اون میزنه،من خوشبختی رو دارم،فقط خدا عشق منه یه نگاش عمره منه،با بودنش حس میکنم دنیارو دارم،بازم چشای من سوگو ماتم میگیره،دل من بدون تو آروم و آروم میگیره!همون طور که بی تو مرد آمده ام به سمت پذیرا باش مرا دوباره صفا ده قلبم را عشق فقط تویی خداااااااااااااااا!  😘😘  درحال حفظ قرآن به امید حافظ قرآن شدن😍😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش میکنم

دروغگو.صد.کیلو.بشی#  

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992
من تو روانشناسی خوندم اشخاصی ک اینطورین مشکل عدم توجه کافی یا همون عدم تمرکز رو دارن یعنی اونموقع تو ...

اخ اره دقیقا تو باغ نیستم سرکارم میرم اونجا همش میگم عه یادم رفت کلافه میشم دو روز درس میخونم میگم دوس ندارم میرم سراغ یچیز دیگه من ادمی بودم ک یه کاریو تا تهش میرفتم الان نمیدونم چرا اینجور شدم میشینم تصمیمام لحظه ای شده

🥴🥴

😢

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992
شک نکن با تلاش سال بعد موفق می شید

من ........هستم

یه دی ماهی❄❄🌬 فقط خدا ❤فقط خدا عشق منه،دلم واسه اون میزنه،من خوشبختی رو دارم،فقط خدا عشق منه یه نگاش عمره منه،با بودنش حس میکنم دنیارو دارم،بازم چشای من سوگو ماتم میگیره،دل من بدون تو آروم و آروم میگیره!همون طور که بی تو مرد آمده ام به سمت پذیرا باش مرا دوباره صفا ده قلبم را عشق فقط تویی خداااااااااااااااا!  😘😘  درحال حفظ قرآن به امید حافظ قرآن شدن😍😍😍😍
کاش میشد بخدا موهام تو این سن سفید شدن از فکرو خیال

ببین تنها کاری که میتونی بکنی شاد بودنه 

اینو از منی بشنو که تمام بدبختی‌های دو طائف و 28 سال به دوش کشیدم 

تمام صورتم چین شده بود 

الان که رسیدم دیره تو خودتو متل من نکن گلم 

بیخیال دنیا به یک ثانیه بدتم فکر نکن اصلا معلوم نیست دنیا قراره چه طوری بشه 

آهنگ شاد فقط بزار برقص 

فیلم کمدی ببین 

... 

🥴🥴

اگه ید مصرف کنین 

گواتر نمیگیرن 

نتیجه  چاق نمیشین

........؟؟

نمیشه گفت 

نی نی سایتی ها منو تیرباران میکنن