2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 22 پست
منم درکل روحیه م افسردهس ..از بچگی تا الان انقدر فشار و بدبختی رو تحمل کردم الان روحیه م مثل پیرزناس ...

بله دقیقااا منم همینطور بودم از بچگی 

مثلا اگه یه دوستی کسی داشتم حالم بهتر میشد ولی منم ندارم دوستی که بشه باهاش صحبت کرد یا درد دل کرد

نمیدونم با خودم چکار کنم دیگه 

عزیزم من هم خانوادگی درگیر افسردگی هستیم الان زن داییم افسردگی بعد از زایمان داره

خواهرمم افسردست

من برا پیشگیری از افسردگی کارایی ک تو یه سایتی نوشته رو انجام دادم خوب بود 

حالا میخوای سایتشو میذارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا اگه اینا بهترین روزهای زندگیه که اصلا ارزش نداره  بالاخره ادم باید توی زندگی یه دلخوشی ، ...

زندگیه هیچ کس طبق میلش نیست منم زندگی سختی داشتم ولی بین شادی و غم شادی رو انتخاب کردم شاد بودن چیز سختی نیست همینه زندگی زندگی ما همینه ازش لذت ببریم چه اشکالی داره ؟خوش باش به جا دیوارو نگاه کنی غصه چیزی نداری بخوری پاشو لاک بزن برو دوش بگیر به خودت برس .این حقو زندگی ازت نمیگیره تو خودت داری میگیری .چیکار کنی بشینی غصه بخوری به نظرت این چیز قشنگیه ؟که دنیا بخواد چیزای قشنگ نشونت بده مطمئنم باش بدتر از تو هست بهتر از تو هم هست ولی این زندگیه تو هستش .

دلم دو قلو پسر میخواد🧒🧒
ن.تازه همشم فکرای ناامید کننده و ترسناک ب کلم میزنه بعضی وقتا خیلی شادما خوبم ولی بعضی وقتا ن تا چند ...

عزیزم خواستی تو هم از این مطالب استفاده کن 

ایشالله حالت زود خوب بشه 

من نصف زندگیم و بین آدمای افسرده بودم میدونم چقدر سختی میکشن