2777
2789
عنوان

خیلی خستم😔

123 بازدید | 12 پست

سلام‌دوستان

ممنونم پیشاپیش از وقتی که میگذارید.

بسیار بسیار زن قوی هستم و انرژی بسیار بالایی برای زندگیم دارم.اما دو سه روز به شدت احساس تنهایی و خستگی میکنم.تا به حال اینطور نشده بودم.قربون خدا برم که همیشه تکیه گاهم بوده اما نمیدونم چرا حالم خیلی خرابه خیلیییی😔سختی های بسیار زیادی در زندگی کشیدیم اما همسرم همیشه همراهیم‌کرده و تنهام نزاشته اما نمیدونم چرا احساس میکنم ظرفیتم دیگه از ظلم های ادم های اطرافم که به ناحق بوده پرشده و همش میگم خدایا به کدومین گناه انقدر باید از سمتشون ستم بکشم😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متاسفانه علایم افسردگی داره  در برابر اونایی که بدی کردن و مبکنن واکنش منفعلانه نداشته باش&nbs ...

ممنونم.من فقط سکوت کردم چون نمیتونم مثل خودشون باشم.نمیتونم به بنده ی خدا بی احترامی کنم.اصلا هر چی میکشم مقصر خودم هستم که تو زندگیم سعی کردم تا میتونم خوبی کنم حالا این حجم از ظلم رو در مقابل خدبیهام نمیتونم هضم‌کنم.این قضیه خیلی داره اذیتم میکنه

چقدر اروم شدم با خوندن پیامتون متشکرم. بله قطعا همینطوره🙏

آره خب منم خیلی وقت میزارم ولی ب قول شوهرم بعضی وقتا خالی میکنم😂😂بعدش میرم خونه مامانم دوسه روز تو حال خودم درس میشم ب دور از هر فکر خیالی همین زیاد چیز پیچیده ای نیس

آره خب منم خیلی وقت میزارم ولی ب قول شوهرم بعضی وقتا خالی میکنم😂😂بعدش میرم خونه مامانم دوسه روز تو ...

انشاا... همیشه سلامت باشید و پرتوان🙏خدا سایه ی مادرتون رو روی سرتون حفظ کنه الهی🤲همش با خودم میگم به خاطر دوری از مادرو پدرمه چون چند ماهه صورت ماهشو نو ندیدم و خیلی دلتنگشم شهر دیگه ای زندگی میکنن و به خاطر کرونا نتونستم ببینمشون😔

انشاا... همیشه سلامت باشید و پرتوان🙏خدا سایه ی مادرتون رو روی سرتون حفظ کنه الهی🤲همش با خودم میگم ...

مرسی ممنونم.همچنین.آخی عزیز دلم.من خانواده باهام یه جوریه ولی مادرم میگه تو هنوز بچه نداری اینجوری میکنی خیلی فرق میزارن😯😯😯

مرسی ممنونم.همچنین.آخی عزیز دلم.من خانواده باهام یه جوریه ولی مادرم میگه تو هنوز بچه نداری اینجوری م ...

فداتون عزیزم.امان از این فرق گذاشتن ها جه سختی ها که نکشیدم به خاطرش اما همیشه به خاطر ارامش پدرو مادرم سکوت کردم و ضربه خوردم و ضربه خوردم😔ممنونم از وقتی که گذاشتید🙏