2777
2789
عنوان

دلم گرفته

80 بازدید | 7 پست

به دوستم میخواستم بفهمونم کارش و فکرش اشتباهه ، ازم ناراحت شد ، از دست خودم عصبانیم همیشه واسه بقیه دل میسوزونم ، آخرشم اینجوری میشه ، ازین به بعد به خودم قول دادم دلم واسه کسی نسوزه ، منم مثل بقیه فقط تعریف و تمجید کنم ، به من چه هر اتفاقی میخواد واسشون بیافته   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی عزیزم❤

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

مثل منی ولشون کن

منم می گم اگه ناراحت شدن یه معذرت خواهی می کنم بی خیال دیگه افسردگی نمی گیرم😂

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
مثل منی ولشون کن منم می گم اگه ناراحت شدن یه معذرت خواهی می کنم بی خیال دیگه افسردگی نمی گیرم😂

نه من تصمیم گرفتم ، دیگه دلم واسه هیچ کس نسوزه ، خدا خودش جای حق نشسته ، من حرفی زدم که خود خدا گفته ، ته حرفم این بود که شکر نعمت نعمتت افزون کند ،کفر نعمت از کفت بیرون کند