2777
2789
عنوان

دلم گرفته

81 بازدید | 7 پست

به دوستم میخواستم بفهمونم کارش و فکرش اشتباهه ، ازم ناراحت شد ، از دست خودم عصبانیم همیشه واسه بقیه دل میسوزونم ، آخرشم اینجوری میشه ، ازین به بعد به خودم قول دادم دلم واسه کسی نسوزه ، منم مثل بقیه فقط تعریف و تمجید کنم ، به من چه هر اتفاقی میخواد واسشون بیافته   

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

الهی عزیزم❤

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
مثل منی ولشون کن منم می گم اگه ناراحت شدن یه معذرت خواهی می کنم بی خیال دیگه افسردگی نمی گیرم😂

نه من تصمیم گرفتم ، دیگه دلم واسه هیچ کس نسوزه ، خدا خودش جای حق نشسته ، من حرفی زدم که خود خدا گفته ، ته حرفم این بود که شکر نعمت نعمتت افزون کند ،کفر نعمت از کفت بیرون کند