2777
2789
عنوان

برم دانشگاه ینی؟

87 بازدید | 16 پست

سلام دوستان متاهلم ویه بچه دارم گیر کردم سر این دوراهی که ایا برم دانشگاه یا نه واقعا موندم خودم علاقه دارم برم ولی دودلم اگر بخوام برم میشه سال دیگه چون میخوام برم پیام نور باید پیش دانشگاهی بگیرم اگر دلیل قانع کننده ای دارین لطفا دریغ نکنین

سلام واسه حاجت رواییم دعای خیر کنید مرسی دوستان

خب چرا نری؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه یه عده هی دلسردم میکنن همش میگن خرج الکیه به جایی نمیرسی بچت چی وفلان وفلان...

وا یعنی چی. ادم تو هر سنی به تکاپو و فعالیت نیاز داره

حتما برو

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اخه یه عده هی دلسردم میکنن همش میگن خرج الکیه به جایی نمیرسی بچت چی وفلان وفلان...

هر چی بخونی ب خودت بستگی داره ک کار گیرت بیاد یانه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
چه رشته ای و با چه هدفی؟

دوست دارم روانشناسی بخونم

هدفم از درس خوندن اینه که خسته شدم از بیکاری وبی حوصلگی و وقت تلف کردن

دوست دارم روانشناسی بخونم هدفم از درس خوندن اینه که خسته شدم از بیکاری وبی حوصلگی و وقت تلف کردن

پس برو

دوست دارم روانشناسی بخونم هدفم از درس خوندن اینه که خسته شدم از بیکاری وبی حوصلگی و وقت تلف کردن

به نظرم برو

روانشانسی رشته ی خیلی خوبیه 

بعدا هم خیلی به کارت میاد

با توجه به این که بچه ی کوچیک هم داری می تونی از علم روانشانسی استفاده کنی برای تربیت بچه هات 

و بدونی در موقعیت های مختلف چه طور باید باهاشون برخورد کنی یا جواب سوال هاشون و چی بدی

و توی زندگی با همسرت

به نظرم خیلی کمک حالت می شه

حتما برو

خدا جونم وِلم نَکن حتی اگه وِلِت کَردَم :) 
به نظرم برو روانشانسی رشته ی خیلی خوبیه  بعدا هم خیلی به کارت میاد بات توجه به این که بچه ی ...

واااای خیلی مرررررسی چقدر امیدوار شدم چشم