2777
2789

حقیقتش قبلن پریودام منظمممممممممممممم بود بعد  ایودی گزاشتم لکع داشتم بم نساخت دراوردم پریودمم نمیشد با امپول شدم بعد یه چن هفنه خریت کردم ب حرف شوهرم گوش کردم پشت سرهم اورژانسی میخوردم هفته ای یکی دوبار االان اصلاااا پریود نمیشم الان دوماهه نشدم چ غلطی بکنم ینی نکنه مریضی چیزی گرفتم؟

بی بی هم دو هفته بعد پری زدم منفی بود

دکتر هم کروناعه میترسم برم چ  غلطییییییی بکنم

افزایش وزن هم داشتم 

هفته ای یکی دوبار اورژانسی میخوردی؟؟؟😳😳

به خودت رحم کن 

من احمق بخاطر سهل انگاری شوهرم دارم از استرس میمیرم

اونوقت ال دی نتونستم اون موقع بخورم بهش اعتماد کردم😔

اگه حامله شده باشم سکتع میکنم😥

⚘خدایا شکرت❣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیخورم دیگه  بهیچچچچچچچچ عنوان بعضی وقتا زیر دلم تیر میکشه

رازیانه مرتب بخور پری میشی

منکه یه هفتس هر چی گرمیجاته می خورم ولی نمیاد

می ترسم حامله شده باشم از شانس گندم😥

⚘خدایا شکرت❣
رازیانه مرتب بخور پری میشی منکه یه هفتس هر چی گرمیجاته می خورم ولی نمیاد می ترسم حامله شده باشم از ...

باشه عزیزم مرسی

انشالله باردار نیستی ی بی بی بزن انقدم استرس نده بخودت انشالله تو زمان مناسبش  بچه سالم وناز بدنیا بیاری 

باشه عزیزم مرسی انشالله باردار نیستی ی بی بی بزن انقدم استرس نده بخودت انشالله تو زمان مناسبش   ...

انشاءالله

عزیزم سه تا بچه دارم

سومیم خدا خواسته بود ولی خیلی خوشحالم که خدا بهمون داده

دیگه قرار بود ازین به ببعد سفت سخت ج کنیم

شانس ندارم من..شوهرم خوب همکاری نکرد منم بخاطر بچه شیرخوارم قرص ال دی رو ماه پیش نخوردم گفتم ازین ماه مخصوص شیر دهی بخورم که پری نشدم دیگه😥

⚘خدایا شکرت❣
میگم تنبلی تخمک نگرفته باشم خدای نکرده خیلی میترسم

آره احتمالش هست دکتر زنان برو بهت یه قرص میده واسه باز شدن قاعدگی پریودتم منظم میشه ولی خیلی قرص اورژانسی نخور خدایی نکرده نازا نشی فردا پس فردا شوهرتم خیلی راحت میگه تو نازایی قرص خوردی به من چه دیگه نمیگن که بخاطر حال آقا بوده نکن خانوم دیگه نخور. دیدم که میگم