2777
2789

دوسه خیییلی عالیه ولی بالای یه تومن

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه والا من از این راضی ام بد نیست .صورتم خیلی خوبه با اینم عالی تر میشه دیگه .اصلا هم ن لک اورده صور ...

۱۰ سال دیگه بهت میگم :))))

میدونی اینا رو با چی میسازن؟

توی محیط کاملا غیر بهداشتی (در بهترین حالت توالت کارگاه) با چربی مرغ و روده گاو و فضله موش و حتی مدفوع انسان (دیده شده)

بازم خداروشکر که الحمد الله وگرنه والا بخدا :|
۱۰ سال دیگه بهت میگم :)))) میدونی اینا رو با چی میسازن؟ توی محیط کاملا غیر بهداشتی (در بهترین حالت ...

اگه تا سال دیگه زنده باشم ......!!!!! توکل بخدا

الان دوسه میزنم اینم ۴۹۰ گرفتم ولی ب پای مک ک ۲۵۰ بود نمیرسه .اون بهتره .البته من پوستم خوبه مدام استفاده ندارم فقط مهمونی عروسی جایی 

اره شماره مناسب پوستمه.از کدوم پدها استفاده میکنی؟

عزیزم پوستت خشکه ؟

پد من از تخم مرغی ها استفاده میکنم ک دور چشمم خوب پوشش بده راحته .هم برا پنکیک هم کرم پودر پد تخم مرغی خوبه .اگه پوستت خشکه اول حتما مرطوب کننده بزن صورتت 

منکه کلا یه آرکیا دارم

یه لوریدنت

یه کنسیس

یه چیزایی رو نباید فهمید،ندونستن آرامش داره🖤  🍃🍃🍃🍃همه چی به وقتش قشنگه...💕💕                    هار بودن افتخار نداره .. با احترام جواب بدین...خارهاتونو فرو نکنین ما بازم میفهمیم خار دارین خارپشتای آفریقایی(معذرت از دوستای با فهم و شعور....مخصوص یه عده هاره)🙂💫
دیر گفتی مک خریدم.انگار بدله مث گچ میمونه رو صورت

مال منم همچین کرم نی

دوتاش ضدآفتاب  گیاهیه

یکیشم ۳۰ درصدش ضد آفتابه

لایته ملایم برا آرایش غلیظ مناسب نیست

من بیشتر برام مهم بود به پوستم آسیب نزنه

یه چیزایی رو نباید فهمید،ندونستن آرامش داره🖤  🍃🍃🍃🍃همه چی به وقتش قشنگه...💕💕                    هار بودن افتخار نداره .. با احترام جواب بدین...خارهاتونو فرو نکنین ما بازم میفهمیم خار دارین خارپشتای آفریقایی(معذرت از دوستای با فهم و شعور....مخصوص یه عده هاره)🙂💫