توهمین نی نی سایت بارها تاپیک زدم والتماس دعا کردم
دیشب خواب دیدم
خواهرم سوار ماشینه یه سبد کنارشه که چند تاسیب قرمز توشه بین اونا یه سیب خیلی بزرگ وخیلی سرخ هست اشاره کردم اونو بده من اونم دادبرداشتم بردمش
دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
خودم خواب مشابهتو دیدم اما یکم فرق داشت خواب دیدم پدربزرگ مامانم اومد تو خوابم گفتم اقا چرا به همه یه چیزی دادی ولی به من هیچ هدیه ای ندادی اقا هم بهم گفت برات سیب اوردم و خالت زرنگی کرد از دستم برشداشت سهم تو رو هم خودش برداشت چیکارش کنم دیگه ...بعد از بیدار شدن بعد یه ماه فهمیدم خالم حامله هست الان دخترش ۶ سالشه
خودم خواب مشابهتو دیدم اما یکم فرق داشت خواب دیدم پدربزرگ مامانم اومد تو خوابم گفتم اقا چرا به همه ی ...
چقدر خوب
ان شاء الله شماهم حاجت روابشین خدادلت وشاد کنه
برام از ته دلت دعا کن شاید دعات درحقم مستجاب شد💚
چقدر خوب ان شاء الله شماهم حاجت روابشین خدادلت وشاد کنه برام از ته دلت دعا کن شاید دعا ...
عزیز دلم خدا نخواست بهم بچه بده چون به صلاحم نبود ولی چند سال بعد خدا در کمال ناباوری بهم یه پسر داد ان شالله خدا بهت یه بچه سالم بده گل من حتما برات دعا میکنم