liliz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 21584 عنوان یچیزی فهمیدم 90 بازدید | 3 پست نمیدونم خوشحال باشم یا چیولی حس عجیب و خوبیهتاحالا چندین بار پیش اومده که یکی اذیتم کرده خودآگاه یا ناخودآگاه بعد من دلم بدجور گرفته حالم تا چند روز بد بودهزیر 10 روز خدا دقیقا همون بلا رو سر خودش آورده خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅 1399/09/12 | 17:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لولوخانم عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 7044 چه خوب میشه اسم چند نفرو بگم شاید تونستی یکاری هم برای من بکنی .شاید واقعا خیلی قلبت پاکه یا خیلی نیروی جذبت بالاست گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد
liliz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 21584 چه خوب میشه اسم چند نفرو بگم شاید تونستی یکاری هم برای من بکنی . شاید واقعا خیلی قلبت پاکه ی ... آخه فک نکنم بشه برا ینفر دیگهبرای اینا هم اصلا نفرین نکردم فقط بشدت دلم گرفت تو هم اگه واقعا دلت گرفته باشه از دست کسی مطمئن باش خدا بدجور جوابشونو میده خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
لولوخانم عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 7044 آخه فک نکنم بشه برا ینفر دیگه برای اینا هم اصلا نفرین نکردم فقط بشدت دلم گرفت تو هم اگه واقع ... امیدوارم بده .... گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد