2777
2789

چاقیت بخاطر تیروئیده 

من تیروئیدم تا ۸ رفت با دارو گیاهی درمانش کردم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

تیروئید پرکار ک لاغر میکنه کم کار هم چاق میکنه بخاطر چاقی نیس مسبب چاقیه منم یه کم کم کاری داشتم تو آزمایش جدیدم نداشتم بدون دارو فقط با یه مقدار دارو گیاهی

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تیروئید پرکار ک لاغر میکنه کم کار هم چاق میکنه بخاطر چاقی نیس مسبب چاقیه منم یه کم کم کاری داشتم تو ...

چه دارویی

من اصلاسردرنمیارم کم کاری یاپرکاری چیه

واسه من ۵/۱۱ ست یعنی خطرناکه

نرمالش یکو نین هستش تا ۲و نیمم عیبی نداره ازون بالتر دیگه میشه تیروئیده کم کار بنظرم حتما با گیاهی درمانش کن 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
چه دارویی من اصلاسردرنمیارم کم کاری یاپرکاری چیه

شمام کم کاری داری الان برات دارومو میگم

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖

مال من اینجوری خوب شد یه لیوان آب ولرم دو قاشق سرکه سبب یه کم عسل هر روز تا چهل روز خوردم بعد ناهار یا عصرها

بعد چهل روز آزمایش دادم نداشتم 

وقتی tsh بالاس یعنی کم کاره که باعث چاقی هم ممکنه بشه. منم کم کارم ولی اصلا چاق نشدم.

حتمابرو دکتر غدد قبل بارداری که بهت قرص بده نرمال بشه بعد اقدام کن

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
یعنی کنترل شه لاغرهم میشم

اگه چاقیتون به خاطر اون باشه بله 

ولی ۵خیلیم زیاد نیست قبل بارداری تاهمون ۴-۵ نرماله ولی خب چون میخوای اقدام کنی باید حدود۲-۳باشه

درخواست دوستی قبول نمیکنم